facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Bonnez

Tandartspraktijk Bonnez
Adres: koninginnelaan 22, 4532 br Terneuzen
Telefoonnummer: 0115-617667
Stad: Terneuzen
Route: koninginnelaan 22
Postcode: 4532 br


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:15
Dinsdag: 08:15 - 17:15
Woensdag: 08:15 - 17:15
Donderdag: 08:15 - 17:15
Vrijdag: 08:15 - 17:15


op zoek naar gerelateerd: Kunstgebit Terneuzen, De Veste - Terneuzen, Angst tandarts Terneuzen, Tandarts Terneuzen othene, De Rietlanden Terneuzen, Tandarts Rietlanden Terneuzen, Tandarts Axel, Tandarts Hoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsenpraktijk Otheense Kreek Tandartsenpraktijk Otheense Kreek 415 meter Bij deze tandarts geen angst meer. Luisteren goed naar je en ze leggen alles piekfijn...
Tandarts Schepens Tandarts Schepens 2 km Meerdere tandartsen gehad, maar hier ben ik zeer tevreden! zeer goede, nagenoeg pijnl...
Recensies
Vorige week tijdens de wachtdienst goed geholpen geweest! Snelle afspraak en alles coronaproof, net zoals ik het had verwacht. Bedankt!
Zeer arrogant/autoritair figuur: behandelde mij 60plusser als een knulletje van 6 jaar. Compleet afgeknapt op dit figuur. Hij zal ongetwijfeld vakkundig zijn, maar van omgang met patiënten heeft hij absoluut geen verstand. Klacht ingediend bij NMT.
Verdoving goed geplaatst voor het vullen van m'n wijsheidstand. De tandarts legt goed uit welke de volgende stap zal zijn om me op m'n gemak te stellen. Tandsteen werd diep verwijderd in afwachting dat verdoving begon in te werken. Nooit fijn om naar de tandarts te gaan, maar achteraf toch tevreden met resultaat.
Was deze ochtend in de praktijk voor het plaatsen van 2 implantaten. Dhr Bonnez heeft dit vakkundig gedaan. Tijdens het voortraject heeft hij mij verschillende opties geboden, duidelijke uitleg gegeven en mij op mijn gemak gesteld. Ging vroeger met een zwaar hart naar de tandarts maar dit is verleden tijd. Toptandarts.
Heel tevreden! Vriendelijk en pijnloos behandeld. Correcte naleving van de corona-maatregelen.
Heel tevreden over deze tandartspraktijk. Ze geven goede en duidelijke uitleg over wat er gedaan moet worden. Ik ben al sinds de oprichting bij deze praktijk. De tandarts stelt je op je gemak en levert goed werk af. Vriendelijk personeel.
Al jaren ga ik naar hun toe en al jaren top geholpen. Altijd een hekel gehad naar de tandarts te gaan, maar ze stellen je gerust en luisteren naar je.
Had vorige week hevige tandpijn .... mocht dezelfde dag nog gaan en pijn was opgelost Zeer professioneel .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid