facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Bleeker

Tandartspraktijk Bleeker

Info

Tandartspraktijk Bleeker



"Bij Tandartspraktijk Bleeker vinden wij het belangrijk dat u als patiënt de beste kwaliteit mondzorg krijgt, met optimale service en gemak. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen."
Adres: Groenendael 233d, 8271 EM IJsselmuiden
Telefoonnummer: 038-3333444
Stad: IJsselmuiden
Route: Groenendael 233d
Postcode: 8271 EM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Kampen, Weekenddienst tandarts IJsselmuiden, Tandarts Bosch Kampen, dentline/bleeker, Tongriem IJsselmuiden
Recensies
Vriendelijke en vakkundige tandarts, zeer zeker aan te raden om daar uw kunstgebit te laten maken/verzorgen.
Fijne tandartspraktijk. Tandarts Bleeker zelf is enorm bekwaam en er is een continue aanwas van talentvolle, goed opgeleide assistenten. Verder 'gewoon' prettig contact, een mooi kantoor en altijd adequaat geholpen.
Ben blij dat K.tsatsi en Anna mij alsnog geholpen hebben kaakchirurg had pas binnen na een week tijd om een kies te verwijderen
Aandacht voor kids en er word gehoor gegeven aan je vragen.
Supergoed en snel geholpen vanmiddag! Gisteravond brak er een kwart van m'n kies af. Ik kwam zonder afspraak langs en vroeg of ze even konden kijken wat er aan moest gebeuren. Maar een half uur later stond ik al weer buiten met een perfect gerepareerde kies. Boven verwachting geholpen dus. Complimenten.
Op foto's uit 2017 blijkt dat er toen al een gaatje te zien was en dat is ondanks half jaarlijkse controles nooit aangepakt. Vlak voor vakantie met spoed naar kaakchirurg moeten gaan omdat halve kies weg was. Geen idee wat je dan aan het doen bent als tandarts, behalve geld innen.
Heb je kiespijn, of wil je een controle. Dan is dit de place to be. Deze tandarts heeft hart voor de zaak.
Tot nu toe een erg positieve ervaring met deze tandarts praktijk :
Tandartspraktijk Bleeker is een professionele en hygiënische tandartspraktijk, behandelingen worden altijd vakkundig uitgevoerd en efficiënt ingepland.
Prettige sfeer en kundige tandarts.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid