facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Appelman

Tandartspraktijk Appelman

Info

tandarts

Geschiedenis

Welkom op onze facebook pagina.
Ik ben Erik in 1986 afgestuurd aan de Rijksuniversiteit van Groningen, na een mooie ervaring van 12 jaar in Italië waar ik onder andere in een zelfstandig eigen praktijk heb gewerkt, ben ik in 1999 teruggekeerd in Nederland waar ik deze praktijk heb overgenomen en sinds september 2000 werkzaam ben.

Adres: de Hoghe Weijdt 21, 1851 EB Heiloo
Telefoonnummer: 072-5332453
Stad: Heiloo
Route: de Hoghe Weijdt 21
Postcode: 1851 EB


Recensies
Het maken van een afspraak met de tandarts verliep vrij vlot. Dat was prettig. Mijn zoontje durfde echter niet bij meneer Appelman in de stoel te zitten. Voor mijn gevoel deed deze tandarts weinig moeite om hem op zijn gemak te stellen. Ook vulde hij ons verhaal in. Hij had al bedacht wie we waren en hoe we omgingen met tandzorg. Dat resulteerde in een belerende, zure monoloog. Toen ik uitlegde dat mijn zoontje wat hulp en vriendelijkheid nodig had, antwoordde meneer Appelman dat dit niet zijn specialisme is. Ik heb zelf als kind mijn tandarts als plezierig ervaren. Mijn tandarts was vriendelijk en vrolijk, legde me alles uit en stelde me op mijn gemak. Ik gun mijn zoontje ook zo'n tandarts. Ik ben van mening dat deze houding gewoon bij het vak hoort en geen specialisme is.
Heb een "bloedhekel" aan tandartsen maar dit zijn leuke mensen die je prima helpen, zeer aanbevolen!
Eindelijk een echte professional met liefde voor zijn vak. Van Harte aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid