facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Anbeek

Tandartspraktijk Anbeek

Info

Welkom op de pagina van tandartspraktijk Anbeek! Wij bestaan uit een ervaren team, dat gebruikmaakt van de meest recente technieken in de tandheelkunde.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van tandartspraktijk Anbeek! Wij bestaan uit een ervaren team, dat gebruikmaakt van de meest recente technieken in de tandheelkunde.



"Tandarts"
Adres: Loopuytpark 26, 1787 AE Julianadorp
Telefoonnummer: 0223644045
Stad: Julianadorp
Route: Loopuytpark 26
Postcode: 1787 AE


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:00
Dinsdag: 08:45 - 17:00
Woensdag: 08:45 - 21:00
Donderdag: 08:45 - 17:00
Vrijdag: 08:45 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Den Helder
Recensies
Een fantastisch plek met ontspannen sfeer. Tot nu toe ik heb alleen ervaring met Aleksandra en wijmijn familie en ik zijn met haar meer dan tevreden. Altijd lief, geduldig, professioneel en met een glimlach. Ze zorg dat we hoef niet bang te zijn en dat we helemaal ontspannen naar de tandarts kunnen gaan. Nooit enkele problemen gehad
Eindelijk weer zonder angst naar de tandarts! Tandartspraktijk Anbeek heeft mijn gebit weer opgeknapt na jaren van verwaarlozing. Zelfs een praktijk die narcose behandelingen aanbood en op angst gericht zou zijn heeft het nooit zo goed gedaan als ik nu bij Anbeek ervaren heb. We zitten inmiddels met het hele gezin bij de praktijk en zijn zeer tevreden. Ook de omgang met onze 2 jarige dochter die even kwam kijken is super gegaan. Als iemand je gerust kan stellen én je gebit en trots kan herstellen dan is het Tandartspraktijk Anbeek wel. Dus niets anders dan lof voor deze praktijk!
Normaal geef ik niet vaak beoordelingen maar deze is gewoon dik verdiend! 5 sterren voor de professionele hulp! 5 sterren voor het wegnemen van angst! 5 sterren voor het gevoel in goede handen te zijn! 5 sterren voor het teamwork wat jullie doen! 5 sterren voor alles! Bedankt tandartspraktijk Anbeek dat ik bij jullie patiënt mag zijn!
Vriendelijke mensen. En luisteren als je bijv dingen opmerkt aan je gebit. En denken vooral mee aan oplossingen en om je te motiveren je gebit spik en span te houden
Leuke sfeer en prettig praktijk. Aleksandra is een lieve tandarts en ik voel me prettig bij haar in de stoel. Ze legt alles goed uit, stelt de behandelplan en zorgt dat de behandeling goed verloopt.
Erg fijne praktijk, met echte professionals! Heldere en duidelijke uitleg van de werkzaamheden. De begrotingen voor een vervolgbehandeling zijn helder en transparant. Men werkt echt volgens afspraak geen wachttijden.
Beste tandartspraktijk überhaupt, mijn gebit weer mooi gemaakt door Tom. Super en mijn angst is verdwenen, heel dankbaar.
Altijd angst gehad voor de tandarts, maar na 2 a 3 jaar geen controle, werd het toch maar weer eens tijd. Tandarts Anbeek benaderd met mijn klachten en angst. Zij hebben mij prima geholpen en begeleidt tijdens de behandelingen. Ook de huidverdovingzalf 'babyzalf' haha voordat de verdovingsinjectie gegeven wordt, is ECHT een uitkomst! Ik ga nu zonder angst naar deze gezellige, schone en professionele Tandartspraktijk! Van mij krijgen jullie een dikke 10!!
Ik had kleine afgebroken voortanden, vaak bijgevuld, maar werden dun en keek je doorheen. Tom Anbeek heeft vorige week mijn tanden mooi gemaakt, en spleetjes weggewerkt. Waardoor ik voor het eerst echte mooie volwassen voortanden heb, Onder spleetjes. Ik ben we zo blij mee, ik durf weer te lachen!! Dank je wel Tom.
Supervriendelijk en je merkt aan alles dat er een goede sfeer heerst. Bovendien, Tom kan erg goed zingen. Misschien iets voor The Voice?????
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid