facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Wommels

Tandartsenpraktijk Wommels

Info

Complete mondzorg onder één dak: algemene behandelingen, beugels, implantaten en esthetische tandheelkunde. Voor een gezonde mond en stralende lach!!!

Geschiedenis

Moderne, vooruitstrevende en vriendelijke tandartsenpraktijk waarin complete en hoog kwalitatieve tandheelkunde wordt aangeboden: van algemene behandelingen tot mondhygiëne, beugel, implantaten en esthetische tandheelkunde.



"Bij Tandartsenpraktijk Mantgum in Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!"
Adres: De Koarte Baan 13, 8731 DX Wommels
Telefoonnummer: 0515-332418
Stad: Wommels
Route: De Koarte Baan 13
Postcode: 8731 DX


Recensies
Na een aantal omzwervingen van tandartsen hier terecht gekomen. Vakkundig personeel op alle tandheelkundige gebieden. Vriendelijk personeel. Voir mij persoonlijk een goed advies met een duidelijk vervolgtraject. Met een goed gevoel weer huiswaarts gekeerd .
sinds het samenvoegen van 2 praktijken verlopen mijn afspraken rommelig, in de wachtkamer loopt het personeel langs zonder wat te zeggen, eigenlijk was ik van plan van tandarts te switchen. .Maar de behandeling van Marian maakt alles meer dan goed. Zij verontschuldigde zich namens het team:"er wordt aan gewerkt, we nemen uw klacht serieus", Zij heeft alle geduld en rust en haar uitleg mbt het schoonmaken is verhelderend en compleet. Dus voor haar 5 sterren!!
Prima geholpen, goed bereikbare praktijk. Geen enorme wachttijden.
ik kom er haast 40 jaat ik denk dat dat genoeg zegt dus ik beveel de praktijk aan
Zeer tevreden over deze tandartspraktijk.Vriendelijk en kundig.
Uiterst kundig en met de nodige zorg behandeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid