facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Waspik

Tandartsenpraktijk Waspik

Info

Praktijk voor implantologie, orthodontie, mondhygiëne, esthetiek en algemene tandheelkunde.U bent van harte welkom in onze praktijk in Waspik.

Adres: Burg. Couwenbergstraat 8, 5165TK Waspik
Telefoonnummer: 0416 312 749
Stad: Waspik
Route: Burg. Couwenbergstraat 8
Postcode: 5165TK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00

Recensies
Een nieuw gebit in drie bezoeken is de belofte. Deze praktijk besteed het maken ervan uit aan Refrezh. Het heeft wat voeten in aarde gehad, zes bezoeken uiteindelijk waar twee tot vier weken tussen zit. Het zit goed maar ik laat het hier waarschijnlijk niet meer maken. Na 3 maanden viel er een steg deel van implantaat uit mijn mond maar dat was dezelfde dag nog keurig opgelost!! tijdens de Corona periode. Superfijn. Praktijk zelf is heel goed, attent en vriendelijk.
Hele aardige medewerkers. Stellen je gerust en geven ook een goed beeld van evt. Kosten. Ook werken ze altijd volgens de laatste technologie. Tijdens de behandeling wordt er verteld wat ze gaan doen en nemen ook de tijd. Het allerfijnste is wel dat je totaal niets voelt bij het zetten van een verdoving. Enige minpuntje is dat ze alleen in de ochtend telefonisch bereikbaar zijn.
Tandarts Anouk Vangrunderbeek is de rede dat ik niet allang een kunstgebit heb maar nog steeds mijn eigen glimlach!
Al heel mijn leven kom ik bij tandarts Gijzen. Moderne en rustige praktijk, voldoende parkeergelegenheid en er is een toilet aanwezig.
Een hele goede tandarts - al jaaaaren
Prima tandarts!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid