facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Rijnvis

Tandartsenpraktijk Rijnvis

Info

Tandartsenpraktijk in Ommen

Geschiedenis

Welkom bij Tandartsenpraktijk Rijnvis in Ommen. Wij bieden zorg op maat in een vriendelijke, moderne en professionele omgeving. Naast hoogwaardige tandheelkundige controles en behandelingen kunnen onze patiënten bij ons terecht voor alles wat met mondhygiëne te maken heeft.




"Tandartsenpraktijk Rijnvis. Zorg op maat in een vriendelijke, moderne en professionele omgeving. Tandartsenpraktijk Rijnvis is een moderne tandheelkundige praktijk gelegen in het mooie Vechtdal. Met een gedreven team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en tandartsassistentes verzorgen wij het complete pakket aan tandheelkundige zorg om uw gebit gezond en mooi te houden!"
Adres: van Reeuwijkstraat 52, 7731 EH Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529 - 452162
Stad: Ommen
Route: van Reeuwijkstraat 52
Postcode: 7731 EH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Top tandarts! Kom graag terug.
Goede tandartsen, aardig en vriendelijk personeel. Alleen de telefonische bereikbaarheid is niet altijd even goed.
Prima geholpen bij 2 "reparaties". Mooi resultaat! Dank, dames
Vaste klant. Dit zegt genoeg.
Vertaald door Google Professioneel 100%. Ik kom niet uit Nederland, ben net hierheen verhuisd en had een spoedgeval met mijn tand. Ik kon gemakkelijk in het Engels communiceren met zowel de receptioniste als de tandarts. Ze was heel zachtaardig en deed haar werk heel goed en snel. Origineel Proffesional 100%. I'm not from the Netherlands, just moved here and had an emergency with my tooth. I could easily communicate in English with both the receptionist and the dentist. She was very gentle and did her job really well and quickly.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid