facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Nobelhorst

Tandartsenpraktijk Nobelhorst

Info

Zoek je een goede tandarts in Almere? Bij voorkeur in Almere Buiten, Almere Hout of beter nog, in Nobelhorst? Gevonden! ‘Tim en Gijs Tandartsenpraktijk Nobelhorst Almere’ biedt moderne en innovatieve tandheelkunde in een ouderwets, dorps jasje.



"Hier gaat het er nog lekker gemoedelijk en professioneel aan toe."
Adres: Max Planckstraat 72, Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036-3030013
Stad: Almere-Stad
Route: Max Planckstraat 72


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 19:30
Vrijdag: 08:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Almere Buiten, Beste tandarts Almere, Tandarts Gijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gebit ID Gebit ID 7 km Deskundige Tandarts,denkt met je mee,zeer vriendelijk,voelen zich heel betrokken en n...
Tandzorg Op Maat Almere Tandzorg Op Maat Almere 9 km Tandartspraktijk
Tandheelkundig Centrum Poseidon Tandheelkundig Centrum Poseidon 9 km Super fijn geholpen door zowel de tandarts en de mondhygiënist. Na een aantal slechte...
Recensies
Ik heb tandarts Gijs.Super super goede tandarts ook de preventie assistente, Zeer deskundig en vriendelijk,neemt alle tijd voor je. Geeft goed uitleg, en stelt je op je gemak. Lekker kleinschalig en dat vindt ik prettig.Een dikke 10
Ga liever niet dan wel naar tandartsen, maar soms moet het nietwaar? Deze tandartspraktijk is in ieder geval zeer aan te bevelen! De tandarts die me behandelt is erg vriendelijk, hij vertelt wat hij gaat doen, neemt de tijd voor je, is deskundig. Assistentes zijn ook vriendelijk. Als je op zoek bent naar een tandarts: niet verder zoeken maar je hier laten inschrijven!
Zeer professionele en aangename tandarstpraktijk. Als je vrees hebt voor de tandarts, dan raad ik deze praktijk zeer aan. Je wordt goed behandeld, gerustgesteld en alles wordt keurig uitgelegd. Kortom, zeer goede tandartsen.
Fijne praktijk met een plezierige benadering. Het was alweer even geleden dat ik in de stoel van een tandarts had gelegen en ik keek er ook niet bepaald naar uit. De vriendelijke aanpak was echter direct al geruststellend en het werd tijdens de sessie alleen maar relaxter. Met professioneel opgestelde adviezen werd een passend plan van aanpak gemaakt waarmee ik goed uit de voeten kon. Ik ben zeer tevreden.
Na een hele slechte ervaring met mijn vorige tandarts, toch besloten om na 20 jaar weer eens naar de tandarts te gaan. Op voorhand had ik al eea uitgezocht en deze praktijk leek mij wel geschikt. Kleinschalig, moderne apparatuur, vriendelijk personeel en ruim voldoende kennis aan boord. Ik stond binnen een klein uur weer buiten met een schoon, stralend, gebit. In februari volgend jaar weer erheen, geen angst meer.
Enorm tevreden met deze tandartspraktijk! Deskundig en stellen je erg op je gemak. Ze hebben bij mij 3 nieuwe facings geplaatst en het resultaat is echt super mooi. Daarnaast hele aardige mensen allemaal. Ze nemen echt de tijd voor je en weten wat ze doen.
Geweldige praktijk. Ze hebben op een geweldige manier een brug bij mij gemaakt. Normaal gesproken ben ik doodsbang voor de tandarts. Maar bij gijs en tim voel ik me op mijn gemak. Het is het rijden vanuit friesland meer dan waard. Dit blijf ik dan ook doen. Liever lang reizen en geen stress dan een korte reis met stress en pijn.
SUPER fijne tandartsen. Veel kennis en de nieuwe technieken. Altijd even vriendelijk en hartelijk ontvangen. Denken mee in oplossingen.
Een aantal keer bij tandarts Tim geweest. Professioneel, stelt je op je gemak, duidelijk behandelplan. Moderne praktijk met alle voorzieningen. Je wordt snel geholpen en het woord wachtlijst kennen ze niet.
Mijn ervaring met tandarts Gijs is ontzettend goed. In het verleden was ik niet zo dol op de tandarts in de vorm angst voor. Echter Gijs stelde mij zeer op mijn gemak & gaf hierbij duidelijk uitleg wat hij ging doen. Dankzij tandarts Gijs is de angst voor de tandarts bijna 100% weg. De behandeling die ik heb ondergaan bij Gijs van meerdere kronen/ wortelkanaal behandelingen tot het vervangen van vullingen zijn zonder enige complicaties verlopen. De verdovingen werkte altijd uitstekend waardoor ik amper pijn heb gevoeld. Afgelopen keer ben ik in de nieuwe “Nobelhorst” praktijk geweest. Ik was onder de indruk van moderne apparatuur wat gebruikt werd; kreeg idee dat dit zeker bij droeg aan de kwaliteit van de behandeling. Het wat al ontzettend goed; echter dit was de kers op de taart! Gezien mijn eerdere ervaringen met andere tandartsen; heeft Gijs Franssen echt een 10 uit of 10 verdient.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid