facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Maaspoort

Tandartsenpraktijk Maaspoort

Info

Tandartsenpraktijk Maaspoort



"Tandartsenpraktijk Maaspoortgevestigd te ‘s-Hertogenbosch-NoordEen moderne goed bereikbare ruime praktijk met goede parkeergelegenheid. In de praktijk is tandarts Yurg Hiemstra werkzaam. Yurg heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de tandheelkunde. Per 1 juli komt tandarts Marije Kaan ons team versterken. Tevens is er een mondhygiëniste en preventie-assistente aanwezig.U krijgt een vaste tandarts voor de hele familie.- Specialisaties in wortelkanaalbehandeling, complexe gebitsrenovaties en ouderenzorg.- Implantologie en chirurgie.- Altijd gratis parkeergelegenheid.- Een behandelplan op maat naar uw wensen.- Mondhygiëniste & preventie-assistente aanwezig.- Samenwerking met Tandartsenpraktijk De Zevenhont."
Adres: Schout van Hanswijkplein 2, 5237 WX 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-6440742
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Schout van Hanswijkplein 2
Postcode: 5237 WX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Maaspoort schans, Tandarts Den Bosch, Marlies de Graaf Tandarts, Tandartspraktijk Nederweert, Beste tandarts Den Bosch, Tandarts Maashorst, Tandarts Hiemstra
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandarts praktijk Jamel Tandarts praktijk Jamel 2 km Our website shows all types of dental treatments achieved, register as patient, all ...
Recensies
Wij gaan met plezier naar deze tandarts Zelfs na een ongelukje op school, waardoor ons zoontje een voortand verloor gaat hij door de betrokken en vriendelijke benadering nog steeds graag naar de tandarts. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er is altijd tijd voor persoonlijke aandacht of advies. Wel wat wisselingen van tandarts gehad, wat soms even wennen is. Maar al met al, al jaren zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden: de communicatie is tot nu toe helder en foutloos, de uitleg over de behandeling is duidelijk en gaat in goed overleg, de sfeer tussen de personeelsleden is vriendelijk en positief. Ik voel me gehoord.
Erg vriendelijk mensen. Goed geholpen en vooral de kinderen voelden zich op hun gemak bij deze tandarts! Wij zijn zeer tevreden!!
Ben een aantal jaren niet naar de tandarts geweest omdat ik er echt angst voor heb. Maar netjes ontvangen. Goed geholpen en duidelijke uitleg gehad en wat voor mij heel belangrijk was dat het in goed overleg en vooral pijnloos gegaan is. Heb nu gelukkig weer een vervolg afspraak durven maken.
profissioneel service en iedereen is vriendelijk.. goed geholpen en duidelijk uitleg gehad.
Op de eerste plaats men is vriendelijk en geruststellend Men laat merken dat ze professioneel en kundig met het werk omgaan en dat geeft veel vertrouwen.
Sinds vorig jaar patient bij deze praktijk. Precies wat ik zocht. Vakkundige en ervaren tandarts met een fijn team. Heldere adviezen. Kan ik van ganser harte aanbevelen!
Heel fijne tandarts met veel kennis en ervaring, de 5 sterren meer dan waard. Ben blij dat ik naar deze praktijk ben overgestapt!
Professioneel, vriendelijk, zorgvuldig, meelevend, kortom: een warm bad. Dit geldt voor zowel de tandartsen als voor de assistentes en de mondhygiëniste!
Blij dat ik ben overgestapt! Heel vriendelijk personeel en goede behandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid