facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Loenen

Tandartsenpraktijk Loenen

Info

Tandartsenpraktijk Loenen, ons doel: Een tevreden cliënt met een gezonde mond, een plezierige praktijk om patiënt te zijn.

Geschiedenis

Welkom op de facebookpagina van Tandartsenpraktijk Loenen.
Hier vindt u regelmatig informatie over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde, implantologie en orthodontie.
Maar ook informatie over wat wij als team ondernemen en wat ons bezighoudt. Ons doel: een tevreden cliënt met een gezonde mond en een plezierige praktijk om patiënt te zijn.

Adres: Loenerdrift 72, 7371 CM Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0555051366
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Loenerdrift 72
Postcode: 7371 CM


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 20:30
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 20:30
Vrijdag: 08:15 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Www tploenen nl
Recensies
Ik kom hier al sinds dat ik kind was. Zelfs nu ik al jaren op verschillende plekken in Nederland woon, blijf ik hier komen. Altijd vriendelijke mensen en je wordt goed geholpen.
Beetje jammer van 1 baliemedewerker die daar werkt, maar voor de rest niks te klagen! Gaan leuk met kinderen om, en leggen alles goed uit!
Kom er al jaren, niks te klagen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid