facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Laboesjkiri

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri

Geschiedenis

Welkom bij Laboesjkiri!

Samen met u werken we aan de gezondheid van uw gebit. Met als doel: gezonde en stralende tanden. Een lachende mond, kortom: 'la bouche qui rit'...

Laboesjkiri is een professionele tandartsenpraktijk die alle aspecten van de tandheelkunde onder één dak aanbiedt. Of dat nu gaat om orthodontie (beugels), implantologie, begeleiding van angstige kinderen of een mondhygiëniste, bij Laboesjkiri helpen wij u graag! Wij zijn gevestigd in een ruime praktijkruimte met volop gratis parkeergelegenheid in Rijssen.



Laboesjkiri

De naam van onze praktijk is niet willekeurig gekozen.

Laboesjkiri is de fonetische weergave van het Frans: la bouche qui rit oftewel 'de lachende mond' ...

Kortom: onze missie!

Adres: Roelf Bosmastraat 39, 7462 MZ Rijssen
Telefoonnummer: 0548-512260
Stad: Rijssen
Route: Roelf Bosmastraat 39
Postcode: 7462 MZ


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:00
Dinsdag: 07:30 - 20:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Almelo, Tandarts Rijssen nieuw, Spoed tandarts Rijssen, Tandarts Beverdam Rijssen, Tandarts Wieringa Rijssen, Tandarts Rijssen medisch Centrum, Tandarts Wierden, Tandarts Enter
Recensies
Belachelijk behandeld door de receptie. Wilde klacht indienen maar dat kan alleen als je voor een consult betaald. Aan klachten behandelen hoor je niet te verdienen, die moet je aan willen horen om te verbeteren, niet om aan te verdienen. Ik ben ook weg.
Ik heb een zware angst fobie voor de tandarts. Stoute schoenen aangetrokken, moest ook wel want door jaren niet naar de tandarts ben geweest, heb ik nu gewoon een compleet gebit nodig en heb vorig jaar m’n afspraak gemaakt en ingeschreven. Dit traject gaat minstens een jaar duren. Waardoor ik er sws wel elke maand een afspraak heb. M’n angst is er nog, maar hun zijn zo begripvol meelevend en geduldig. Waardoor ik het niet eng vind om elke afspraak te komen!
Hebben nooit tijd, niet aan te bevelen! Onvriendelijk.
Sinds Jan Willem Zwijnen met pensioen ging is het een stuk minder Ik ben weg.
Brengen offerte uit en vervolgens na de behandeling stukken duurder uit! Pas op! Communicatie is niet hun sterkste kant.
Dienstdoende tandarts voor spoedgevallen 's avonds. Maar te beroerd om naar de praktijk te komen. Neem dan geen avonddienst aan wanneer het je niet uitkomt.
Erg blij met deze tandarts. Zeer prettig geholpen!
Goeie tandarts
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid