facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Jorna

Tandartsenpraktijk Jorna

Info

De tandarts in Deventer om je mond in topconditie te brengen. Specialist in orthodontie ( beugels ) Mondhygiënie en parodontologie, cosmetische tandheelkunde, tandheelkunde op implantaten en kinderen.

Adres: M.c.Escherweg 4b, 7425Rv Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570651004
Stad: Deventer
Route: M.c.Escherweg 4b
Postcode: 7425Rv


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Deventer, Onzichtbare beugel Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandarts Overbeek Tandarts Overbeek 1 km Goede tandarts, denkt met je mee en geeft goede adviezen. Daarnaast ook lieve assiste...
Mondhygienist Dede Mondhygienist Dede 2 km Mondzorg - Tandheelkunde - Parodontologie - Mondhygiënist - Tanden Gebit - Gebitsrein...
De Deventer Tandartspraktijk De Deventer Tandartspraktijk 5 km Onvriendelijk, en je moet heel lang wachten voor de volgende afspraak ongeveer 5 à 6 ...
Recensies
Op 12 juni 2023 liep ik erlangs omdat ik een vraag had, ik werd afgebekt omdat ze in gesprek waren. Deur stond gewoon open... We zijn er ooit cliënt geweest 10 jaar geleden. Een ongevraagd telefoontje na een mail wisseling volgde gisteravond om 21:16. En ik wil nog even reageren op haar reactie onder deze review. Ik begon te lachen omdat ik mij niet laat intimideren. Ik vond het een bizar telefoon gesprek. Erg klantonvriendelijk !! Nog steeds 1 ster.
Jorna geeft aan nu een "angsttandarts" te zijn. Heel ironisch aangezien zij de oorzaak is van mijn angst voor de tandarts. Jaren geleden 2001/2002 zat jorna in de binnenstad. Ik moest als 11 jarige kiezen laten trekken voor m'n beugel. Totaal onvriendelijke behandeling. Mevrouw had geen tijd voor mij en mijn paniek waardoor ik maar op de gang moest wachten omdat er nog andere patiënten wachten. Nu ben ik 32 en durf ik nog steeds niet naar de tandarts te gaan. Deze vrouw moet stoppen met 'tandarts' zijn.
Heeft weinig oog voor de mens achter de patiënt. Neerbuigend tegen patiënten. Geld is prioriteit nr.1 bij dit clubje. Beveel deze tandarts absoluut niet aan. 28-09-2019 Toevoeging en waarschuwing! als u een review heeft geplaatst over een negatieve ervaring bij tandarts jorna geldt dit voor u. Jorna checkt uw reviews en gaat willekeurig eigenaars van bedrijven bellen die u gereviewd heeft om achter uw gegevens te komen. 1 van mijn van mijn kennissen die ik gereviewd heb is gebeld vond het een naar en intimiderend gesprek waar constant naar mijn gegevens werd gevraagd. Ze vallen dus andere mensen lastig om achter uw telefoonnr te komen. Hoe laag kun je zinken als je niet tegen kritiek kan.
Geen fijne ervaringen met deze tandarts. Ik miste tijdens de behandeling persoonlijke aandacht. Ik vind het prettig te weten welke stappen tijdens de behandeling gezet worden en kreeg deze niet te horen. Voelde me daardoor tot last. Naar aanleiding van mijn slechte review hier nam Jorna persoonlijk contact met me op en heeft aangegeven mijn kritiek ter harte te nemen. Dat vind ik goed van haar. Ik heb haar verteld dat ik van meer mensen hoor dat je "een klik" hebt of niet. Ik had die in ieder geval niet.
Wat een tegenvaller.... Ik wilde met mijn gezin overstappen van tandarts omdat ik de personele wisselingen de afgelopen jaren niet als prettig heb ervaren bij mijn huidige tandarts. Na enig onderzoek kwam ik uit bij de praktijk van tandarts Jorna. Dit leek mij erg handig aangezien de fysio en huisarts in hetzelfde pand zitten. Na een erg vriendelijke meneer gesproken te hebben was ik overtuigd; ik ga me inschrijven! Zoals afgesproken netjes het aanmeld formulier ingevuld en hiervan een bevestigingsmail ontvangen; so far so good…. Zojuist door de tandarts zelf gebeld; Mijn aanmelding kon niet definitief gemaakt worden omdat mijn zoontje inmiddels elders al een beugel aangemeten heeft gekregen en deze dus niet door Jorna zelf gedaan kon worden... Toen ik haar vertelde dat de vriendelijke meneer achteraf blek dit de praktijk manager te zijn van het eerdere telefoongesprek mij had verteld dat dit geen probleem zou zijn voor de aanmelding van mij dochter en mijzelf werd ik bruut onderbroken... De tandarts zei letterlijk dat ik de waarheid niet sprak en liet mij niet meer uitpraten. Toen ik haar vertelde dat ik de toon en haar boodschap als erg onprettig en niet klantvriendelijk ervoer werd haar toon nog minder prettig. Hierop heb ik de verbinding verbroken en ben ik achteraf erg blij dat ik, net op tijd, de ware aard van deze tandarts heb gezien/ervaren... Over haar werk als tandarts inhoudelijk kan ik geen oordeel geven maar wel over haar klantvriendelijkheid en communicatiestijl; zwaar onder de maat en teleurstellend... Reactie op de reactie van Jorna: Allereerst zal ik de eer aan mezelf houden en hier niet de initiële reactie van Jorna op de hierboven geschreven review plaatsen... Deze eerste reactie van Jorna stond namelijk vol met keiharde onwaarheden, oncollegiale en privacy schendende beweringen richting mijn oude tandarts en richting mij en en mijn gezin.... Gelukkig heeft Jorna deze persoonlijke en kwetsende onwaarheden net op tijd verwijderd... De , volgens Jorna betreurenswaardige, 1 ster beoordeling gaat niet, zoals Jorna claimt, over haar inhoudelijke werk als tandarts en orthodontist maar puur en alleen over haar manier van communiceren en klantvriendelijkheid jegens mij als potentiële nieuwe client... Haar initiële reactie op mijn review bevestigt dit beeld helaas wederom.
Meerdere slechte dingen meegemaakt bij deze tandarts, komt er op neer dat ze niet erg menselijk ingesteld zijn: - Tijdens de verhuizing adres vergeten door te geven, had wel doorsturen van post aangezet via postbedrijf. Nooit iets ontvangen of gehoord tot ik bel om het adres aan te laten passen schoot me te binnen en ik hoor dat er reeds een incasso loopt. Gelijk betaald natuurlijk ik betaal altijd alles op tijd en de situatie uitgelegd, maar mocht niet baten. Moest tegenwoordig maar contant betalen want het vertrouwen was weg na 1 keer!. - Aangegeven dat ik op nieuwe woonplaats een nieuwe tandarts zal gaan zoeken, zodat ze weten dat ik wegga wel zo netjes om even te melden toch? . Was ik nog niet aan toegekomen ivm verbouwing. Vervolgens breekt een door Jorna geplaatste vulling af maar weigert ze deze te repareren want ik "zou toch een nieuwe tandarts zoeken in Voorst. Dus doe dat dan maar. Ik annuleer deze afspraak". Ondanks dat ik de afspraak reeds gemaakt had met haar assistent. Ze belde speciaal terug hiervoor om hem te annuleren. - Mijn ex partner is huilend naar huis gestuurd met een half open geboorde kies want het liep uit ze had pijn en vroeg om time-outs. Lag volgens de tandarts aan haar, ze stelde zich aan en moest gewoon doorbijten en dat is dan een angsttandarts!. Heb mijn oude tandarts Bueninck in Twello zo gek gekregen dit werk af te maken van Jorna, dezelfde dag nog, ondanks dat ze daar geen patient was. Zoals het hoort, met medeogen voor de medemens. Ik geloof best dat Jorna best weet wat ze doet vakinhoudelijk heeft mijn ex met beugel wel weer prima geholpen, eerlijk is eerlijk, maar in de communicatie en qua aandacht voor de mens ook tijdens behandelingen schiet ze echt tekort. Ik hoop voor de praktijk dat ze dit ooit nog eens weten te verbeteren.
Ook ik kan mij vinden in zaken die in de geschreven reviews genoemd worden; geld is belangrijk, geen persoonlijke aandacht, geen inlevingsvermogen. Na een niet geslaagde behandeling een nieuwe tandarts gezocht. Die gelukkig het probleem opgelost heeft. Heb nu een tandarts gevonden die een lange termijn relatie ook belangrijk vindt. Wat een verademing. Ik wil mijn tandarts vertrouwen en het juiste gevoel bij uit te voeren behandelingen hebben. Erg hilarisch dat er 2 5*-reviews van mevrouw Jorna zelf en een 5*-review van haar partner over haar eigen praktijk geschreven zijn.
Graag deel ik hier mijn prettige ervaringen met de praktijk en de behandelend arts. De afgelopen anderhalf jaar ben ik zeer regelmatig in de praktijk geweest in verband met een complex traject van gebidsherstel, orthodontie, implantaten en kronen. De communicatie verliep erg prettig, de benadering is persoonlijk en de behandeling zeer professioneel. De manier waarop Jorna de spil vormde in de samenwerking tussen mij als patiënt, de specialisten van het Deventer ziekenhuis en haar eigen praktijk is een groot compliment waard. Ik ben erg tevreden over het resultaat en raad de praktijk aan voor iedereen die op zoek is naar een deskundige arts!
Jorna is zo'n tandarts waar je ook als je geen zin hebt met een glimlach naar binnen stapt. Een fijne sfeer en tijd voor tekst uitleg. Kom je alleen om je kind te brengen dan krijg je van de officemanager een kopje koffie tijdens het wachten, top!
Doorverwijzing van eigen tandarts naar Jorna voor angstbegeleiding zoontje. Geen geduld, zeker geen inlevingsvermogen als het gaat om angst weg te nemen bij patiënten, eerder verergeren. Ik beveel deze tandarts niet aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid