facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer

Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer

Geschiedenis

Mondzorg, Medisch, Tandheelkunde

Adres: Zaaiersstraat 9, 2151 CK Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-674820
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Zaaiersstraat 9
Postcode: 2151 CK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Hoofddorp skagerrak, Tandarts Hoofddorp Floriande, Tandarts Hoofddorp Centrum, Tandartspraktijk Hoofddorp, Tandarts Hoofddorp Nieuweweg, Tandarts Hoofddorp Toolenburg, Tandarts Hoofddorp Waddenweg, B&b Tandarts Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verheul & Weerman Fysiotherapeuten Verheul & Weerman Fysiotherapeuten 1 km Prima Fysio therapeuten, voor de tweede keer in 4 jaar een aantal sessies nodig gehad...
Recensies
Ik kom hier al jaren met mijn hele gezin en ook wat familie leden van ons komen hier en wij zijn nog steeds erg tevreden. De praktijk blijft zich ontwikkelen en het personeel lijkt goed op de hoogte te zijn van wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van tandheelkunde. Het is ook erg fijn dat alle behandelingen hier worden aangeboden en dat er meerdere specialisten hier werken. Zo hoeven wij nooit verwezen te worden. Er wordt geïnvesteerd in het apparatuur en dat merk je ook aan de behandel opties, en vooral aan het resultaat van de behandelingen. Van mij krijgen ze een dikke pluim!
Erg tevreden over de tandarts en personeel. Vriendelijke en professionele mensen die zich aanpassen aan mijn drukke agenda. Behandelingen; State of the art, communicatie top
Ik liep al jaren met scheve tanden maar wilde geen slotjesbeugel. Vorig jaar was er een open dag met uitleg over Invisalign, een onzichtbare beugel. Nu een half jaar later heb ik eindelijk mooie rechte tanden. Ik ben er zo blij mee! Ik wil dan ook speciaal Tessa Takens bedanken voor het mogelijk maken hiervan. Haar begeleiding en uitleg was echt heel fijn! Bedankt Tessa!
Wisselende resultaten, over de gewone tandarts prima tevreden, maar over de specialist voor de plaatsing van een kroon en bijbehorende wortelkanaal behandeling ontevreden. De betreffende kies was slecht, er is een wortelkanaal behandeling geweest en het plaatsen van een kroon, deze kroon kwam snel weer los en toen bleek dat de betreffende kies getrokken moest, hele behandeling voor niets. Een betere voorlichting was wenselijk geweest.
In mijn ervaring een zeer goede professionele praktijk. Ben voor een second opinion betreffende het laten trekken van een kies bij tandarts Partovi geweest. Die is professioneel en duidelijk soms onbedoeld wat kort door de bocht. Kies is zonder problemen getrokken door hem, zat een grote ontsteking onder, de napijn was wel lang maar dat kwam uitsluitend door de ontsteking legde hij uit. Daarna implantaat laten plaatsen en ook een mondhygiëniste bezocht in de praktijk. Alles naar volle tevredenheid en netjes op tijd geholpen. Wat mij betreft wel een aanrader als je een tandarts zoekt, mede omdat eigenlijk alle specialismen omtrent tandheelkunde in huis zijn.
Na een heftige historie op tandarts gebied bij mijn vorige tandarts heb ik een angst ontwikkeld en ben veel te lang niet meer naar de tandarts gegaan.... En nu moest ik wel. Ik kwam bij Alicia terecht... Met haar geduld, rust, duidelijkheid en vakkundigheid heeft zij het voor elkaar gekregen mij weer na 17 jaar in de tandarts stoel te krijgen. Bij mijn tweede bezoek een gaatje te vullen en bij mijn derde bezoek en wortelkanaalbehandeling te geven zonder dat ik met tranen in mijn ogen in de stoel lag. Wat een geduld, en rust, maar zeker vakkundige tandarts die super handeld!
Ik ben zeer tevreden met mondhygiënist Ella, heel professioneel, super vriendelijke, neemt de tijd om alles uit te leggen. Ook tandarts Partovi, super professioneel en heeft me echt geholpen en begeleid door een bottransplantatie en implantaat.
Ben nu twee keer voor controle geweest bij Tandarts Alica en ben heel fijn en rustig geholpen. Ook is er een vulling overgedaan. Zit er prima in en heb helemaal geen last gehad. Deze praktijk is zeker aan te raden. Keurig ook zoals de rekening doorgestuurd word naar de verzekering. Daarna krijg je nota van de zorgverzekeraar om restant te betalen.
Alwéér een goede ervaring bij tandarts Rozita Rajaee. Ik ben nu 12 jaar patient bij haar en ben heel tevreden over de deskundigheid voor zover ik die kan beoordelen, de vriendelijkheid en de duidelijkheid. Ik voel me onderhand helemaal thuis op de stoel en kom er tot diepe rust.
Super slecht, kies afgebroken niet eerder tijd dan 5 weken later omdat ik niet doordeweeks kan. 2 keer een kies laten trekken 2x flauwgevallen! Waarbij het antwoord van de tandarts was stoel omhoog en als het niet goed gaat moet je maar in de wacht kamer gaan zitten om bij te komen, kon amper lopen. Aangesloten op het slotervaartziekenhuis voor spoedgevallen buiten openingstijden van de praktijk. Hier ook tot 3x toe te horen gekregen ja we zitten vol. Voor mij nooit geen TPhaarlemmermeer meer. 1 ster is zelfs nog teveel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid