facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Fick & Lobach

Tandartsenpraktijk Fick & Lobach

Info

Tandartsenpraktijk voor reguliere tandheelkunde. Daarnaast ook diverse specialisaties in parodontologie, orthodontie, tandheelkundige slaapgeneeskunde, esthetiek, endodontie, kroon- en brugwerk en prothetiek.

Geschiedenis

Tandartsenpraktijk voor reguliere Tandheelkunde, parodontologie, orthodontie, endodontie, tandheelkundige slaapgeneeskunde, esthetiek, kroon- en brugwerk en prothetiek.

In tandartsenprakrijk Fick en Lobach werken tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistentes, assistentes en balieassistentes.

Door het delen van onze ervaring en kennis kunnen wij u een zo hoog mogelijke kwaliteit in de tandheelkundige zorg geven. We maken gebruik van moderne apparatuur en nieuwe technieken. We staan ingeschreven in de kwaliteitsregisters van zowel de tandartsen en mondhygiënistes. Verder werken we in de praktijk volgens de protocollen van het H.K.Z. beleid.

Binnen onze praktijk werken we nauw samen met de Oisterwijkkliniek, implantoloog T. Staas, KNO artsen, kaakchirurgen en diverse labaratoriums.

Tandarts Lobach is landelijk actief in het geven van lezingen met het onderwerp Apneu.

De tandartsen die binnen Tandartsenpraktijk Fick en Lobach werken komen één keer in de maand samen, dit doen ze met tandartsen uit de directe omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten is er tijd en ruimte om met elkaar complexe casussen te bespreken en zo van elkaars inzichten gebruik te maken. Bij deze bijeenkomsten zijn de volgende tandartsen aanwezig: Roland Fick, Sjoerd Lobach, Julian Kramer, Can Anit, Eveline Driessen en Noortje Vogels.



"Bent u nog op zoek naar een goede tandarts in Vught? Wij heten u van harte welkom in onze praktijk. U vindt ons op de Parklaan 4 ten zuiden van Vught. Onze praktijk is voorzien van de modernste apparatuur die voldoet aan de actuele eisen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en veiligheid.Ons team van tandartsen, mondhygiënisten en paropreventie-assistenten staat van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken én te behouden. Wij hanteren de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is."
Adres: Parklaan 4, 5261 LR Vught
Telefoonnummer: 073-6562791
Stad: Vught
Route: Parklaan 4
Postcode: 5261 LR



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Vught, Tandarts Vught Helvoirtseweg, Tandarts Vught Kapteijns, Tandarts Vught voorburg, Tandarts Molenrijnselaan Vught, Tandarts Den Bosch, Dental care Vught, Tandarts Vught Valcke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartspraktijk Kapteijns Tandartspraktijk Kapteijns 394 meter Kwaliteit, zowel op tandheelkundig gebied als op sociaal niveau, is de peiler waarop ...
Tandartsenpraktijk Van der Geld Schormans Tandartsenpraktijk Van der Geld Schormans 1 km Zeer goede tandartsenpraktijk met alle monddisciplines in huis. Verwijst naar een spe...
Recensies
Erg duur, vooral bezig behandelingen door te duwen en niet bezig met het belang van de patiënt en vaak onnodige foto's.
stoel prima, techniek goed, communiceer duidelijk over je tandproblemen en met enig overleg is er goede tandzorg.een 7.5.. het kan altijd beter.
Na enige tijd weer eens in een tandartsstoel gelegen. Bij dhr. Lobach geweest en kan het bezoek als prettig beschouwen.
Een moderne tandartsenpraktijk met verschillende specialisaties. Er heerst een prettige werksfeer waar de patiënt centraal staat.
Erg fijne tandarts! Stelt je gerust en heeft hele fijne en nieuwe technieken die geen pijn doen!
Een mooie, moderne praktijk op een goed bereikbare locatie. Vriendelijk en kundig team.
Fijne praktijk. Dhr Lobach is een superfijne tandarts.
Snelle service goede communicatie, meedenken bij het maken van een afspraak thnxs
Goed bereikbare praktijk in een mooie groene omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid