facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk de Weidevogel

Tandartsenpraktijk de Weidevogel

Info

Tandartsenpraktijk de Weidevogel onderscheidt zich door gebruik te maken van de meest moderne, pijnarme apparatuur.

Adres:
Telefoonnummer: 015 887 3588
Stad: The Hague


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Ypenburg plesmanlaan, Tandarts Den Haag, Zeray tandarts, Tandarts Nootdorp, Ypenburgse Tandartsenpraktijk, Tandarts Leidschenveen, F812 tandarts kosten, KNMT kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandheelkundig Centrum Brigantijn Tandheelkundig Centrum Brigantijn 1 km Prima tandarts ben heel tevreden met hun zo gedoeld met mij hij is heel lief en zorgz...
Tandartsenpraktijk Leidschenhof Tandartsenpraktijk Leidschenhof 3 km De tanden zijn weer keurig gereinigd.
SyriCare SyriCare 4 km Leuk tandarts / orto specialist goed behandeld en heeft veel vak kennis erg tevreden
OneWorld Dental OneWorld Dental 5 km Mooie en schone wachtkamer. Schone en frisse toiletten. Vriendelijke medewerkers en z...
Tandartspraktijk Wateringseveld Tandartspraktijk Wateringseveld 6 km Een stralende lach voor alle patiënten, dat is wat wij bij tandartspraktijk Waterings...
Tandartspraktijk Wateringse Veld Tandartspraktijk Wateringse Veld 6 km fijne tandarts
Tandheelkundig Centrum Altman Tandheelkundig Centrum Altman 9 km Vervelend dat je niet goed wordt geïnformeerd over kosten. Geen overleg.
Dr. Irina Badin Dr. Irina Badin 9 km Advanced Aesthetic. Painless Implantology. Extreme make-over.
Recensies
Altijd al uitstekende ervaringen gehad met deze praktijk. Recent ging de service wel héél ver. Was in late avond voor een vakantie stukje kies afgebroken. De volgende ochtend kon ik tussendoor terecht en om 10 uur was alles alweer dik voor mekaar. Hulde! Ik was er enorm blij mee.
Dit is een zeer fijne en kindvriendelijke tandartsenpraktijk! Er is een warme sfeer en iedereen gaat erg lief met kinderen om. Wij gaan hier graag naar de tandarts!
Bij binnenkomst wordt je op een prettige en vriendelijke manier ontvangen. De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk. Gedurende de behandeling hebben de medewerkers ogen en oren voor hun patiënt. Er heerst een gemoedelijke sfeer bij deze tandartsenpraktijk en alle medewerkers zijn zeer betrokken.
Professioneel en klantvriendelijk. Ik vind deze praktijk ook heel fijn voor mijn zoontje. Hij gaat er met plezier naartoe. Ik raad het van harte aan.
Top tandarts ik ga altijd met angst maar bij deze tandarts niet toppie
Meneer Zeray is een zeer vakkundige tandarts. Hij gaat zeer professioneel, rustig en doelgericht te werk, mede door zijn manier van behandelen heb ik uiteindelijk zelf ook gekozen om Tandheelkunde te studeren!
het is nu bijna 10 jaren dat ik regelmatig bij dit fijne praktijk mijn tanden laten controleren. Met Dr. Zeray heb ik tot nu alleen goede ervaringen gemaakt.
Sinds 2003 bij Tandarts Zeray eerst met mij en mijn vrouw, en sinds enkele jaren ook met ons zoontje van nu bijna 6. Elke keer weer zo vriendelijk, liefdevol en professioneel geholpen dat we nooit meer een andere tandarts willen al moesten we er uren voor rijden. Angst van mijn vrouw is verdwenen. En ons zoontje heeft helemaal nooit angst gekend voor een tandarts omdat tandarts Zeray het zo rustig opbouwt. Zelfs met het 'wegwiebelen' van twee tanden vandaag met 'slaapwater' voor de tanden en een 'dekentje' waar hij goed op moest bijten 'zodat de grote mensen tanden het niet koud zouden krijgen'. Zoonlief heeft geen kik gegeven met de verdoving en er ook geen pijn aan overgehouden. Beste. Tandarts. Ooit.
Mijn tandart is mevrouw C. Arrindell en ik ben heel erg blij met haar. Vriendelijk en verteld precies wat ze gaat doen. Ook de rest van het personeel is erg vriendelijk. Ik woon in Laak en vind het helemaal niet erg dat mijn tandarts iets verder is, zolang deze maar goed is.
Zelf al paar jaar niet naar de tandarts geweest uit angst. Uiteindelijk via via bij meneer Zeray terechtgekomen heel netjes en duidelijk geholpen. Nu zit ik bij de mondhygiëniste mevr knoppert voor een gebitsreiniging waar ik lang in de stoel moet liggen maar wat een aardige en rustige behandeling heb ik gehad en wel zonder verdoving. Kom nu graag bij de tandarts.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid