facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk De Waterval

Tandartsenpraktijk De Waterval
"Tandartspraktijk De Waterval is gevestigd in het hart van Almere Haven. Hier bieden wij u alle benodigde mondzorg onder één dak. Het team van Tandartspraktijk De Waterval bestaat onder andere uit tandartsen, mondhygiënisten, een parodontoloog, een implantoloog en een endodontoloog. Door de vele specialisaties en korte lijnen binnen ons team bent u verzekerd van mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bent u op zoek naar een goede tandarts in Almere of zoekt u complete mondzorg voor uw gezin? Zoek niet verder en schrijf u snel in, samen met uw gezin. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan."
Adres: Houtstraat 70 , Almere 1353 BD, NL
Telefoonnummer: 036 547 0270
Stad: Almere
Route: Houtstraat 70
Postcode: 1353 BD



op zoek naar gerelateerd: Tandartspraktijk, Dental Almere, Tandsteen verwijderen Almere, Invisalign Almere, Klikgebit Almere, Angst tandarts, Salma el Fazazi, Poseidonsingel Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Voor Tandheelkunde En Implantologie Praktijk Voor Tandheelkunde En Implantologie 4 km Vier jaar geleden is er door Rene van Gelder bij mij een klikgebit geplaatst, nadat i...
Tandmere Tandmere 4 km Ilonka van tandmere aan de balie is zeer denigrerend en ook onaardig aan de telefoon....
Recensies
Bijzonder tevreden en veel vertrouwen in deze praktijk. Mijn gebit is er enorm op vooruit gegaan sinds ik een paar jaar geleden ben overgestapt vanuit een kleine praktijk. Met name mondhygiënistes hebben mij heel goede adviezen gegeven. Ik heb geen last meer van gevoelige tanden. Bij spoed kon ik dezelfde dag terecht bij de tandarts met mijn zoontje. Tanden trekken bij hem gebeurde volledig pijnloos en achteraf er is een klein cadeautje. Hij gaat graag mee en dat vindt mama natuurlijk enorm fijn! Gecombineerde afspraken worden altijd keurig gemaakt en bevestigd. Een foutmelding vanuit de zorgverzekeraar werd meteen opgepakt. Ik zie op de praktijk veel verschillende gezichten, maar de behandelingen zijn altijd even professioneel. Dat vind ik een compliment waard!
Ik ben vandaag geweest bij : I. Rayman!!!! En ik ben super blij !!! Ik ben heel bang voor tandarts... ik ben zo goed behandeld de tandarts heeft mij kanal behandeling gedaan ik voelde niks !!!! Heel blij mee !!!! Na tijd met elke keer komen tandarts heeft zijn best gedaan om die vertouwen te winnen tot ik zou durven .
Wij zijn erg tevreden over tandartspraktijk de Waterval. Al 5 jaar komen we hier twee keer per jaar. Iedereen is ontzettend getalenteerd, weet waar ze over praten en geven het juiste advies. Een extra compliment voor mevrouw Kreuger. Zij stelt je altijd erg op je gemak wanneer je het spannend vindt. Kortom; deze praktijk is zeker een aanrader.
1. Tandarts I.Rayman is heel goed als 't gaat om kiezen trekken, implantaten aanbrengen en de nazorg hiervan. Zijn acties zijn er op gericht zo weinig mogelijk pijn te hebben als cliënt. En dat doet ie dus heel goed. 2. Tandarts J.J.Pinto die hier ook werkt is behalve gewone tandarts ook iemand die beugels aanbrengt en onderhoud. Ik ben zeer tevreden over zijn werk en betrokkenheid bij z'n patiënt, ik dus.
Een aantal weken geleden ben ik bij de endodontoloog geweest bij de Waterval. Ik ben doorverwezen door mijn eigen tandarts voor een herbehandeling. Ik ben zeer tevreden over het verloop van deze behandeling. De endodontoloog is professioneel en legt alles duidelijk uit. Ook de assistente stelde mij erg op mijn gemak. Dit heeft mij ook erg geholpen gezien mijn angst voor de tandarts. Hierdoor is de behandeling soepel verlopen.
Fijne praktijk L Rayman is echt een lieve spontane tandarts , behandelingen worden goed uitgelegd ik voel me op mijn gemak als ik in de stoel lig
Ik ben al heel lang en tot volle tevredenheid onder behandeling bij Tandartsenpraktijk De Waterval. Ik heb alleen maar goeie ervaringen met tandarts Peter Hermans, mondhygieniste Sophie Jonckers en parodontoloog Sokratis Katsamakis. Ze geven duidelijke adviezen en proberen je niets op te dringen. Bij spoedeisende behandelingen kan ik er altijd meteen terecht.
Ben heel tevreden over zowel de tandheelkundige behandelingen door Peter Hermans, als over de mondhygiëniste Sophie Jonckers. Hier wordt volgens mij vakwerk geleverd. Ben in de 70 en heb in mijn leven diverse tandartsen en mondhygiënistes gehad, maar die van De Waterval behoren tot de beste!
Jaren niet naar de tandarts geweest maar eindelijk een praktijk gevonden waar ik mij op mijn gemak voel, duidelijk uitleg en goeie sfeer
Schrijf eigenlijk nooit iets. Maar dit moet ik toch even kwijt over de praktijk de waterval en voornamelijk over mijn tandarts Ivan Rayman een super tandarts die mij zo heeft geholpen met een implantaat laten zetten wat ik al die tijd niet durfde. ben zo tevreden over zijn zorg en advies betreft m’n gebit. Zo ook het herstellen van een afgebroken voortand stukje. Waar ik zo blij mee ben ik Heb in het verleden verschillende tandartsen gehad. Maar hier voel ik me echt in goede handen. . Ook de waterval dat Alle mondzorgen onder één dak heeft en het vriendelijke personeel. En de Zorg van m’n gebit ook met het advies en zorg van de mondhygiëniste . En de tandarts Ivan Rayham zeker een goeie tandarts om aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid