facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Culemborg

Tandartsenpraktijk Culemborg

Info

Een jonge, ervaren en moderne tandartsenpraktijk in Culemborg met moderne apparatuur en behandelmethoden.

Geschiedenis

Een tandartsenpraktijk die de patiënten persoonlijk kent en voldoende tijd neemt om uitleg te geven of gerust te stellen. Die ‘ouderwetse’ benadering in combinatie met de modernste apparatuur is de
basis van de nieuwe tandartsenpraktijk waarbij de patiënt centraal staat.



"Tandartsenpraktijk Culemborg is een praktijk waar u als patiënt met uw gezin centraal staat. Wij hanteren een hoog serviceniveau en nemen voor iedereen rustig de tijd. Door vele patiënten wordt dit als erg prettig ervaren, blijkt uit onze reviews. In onze praktijk heeft u een vaste senior tandarts, die twee keer per jaar bij u de periodieke controle uitvoert. Zo kunnen we u altijd het beste advies geven over wat er wel en wat er niet nodig is. Tandarts Dennis en Daisy-Joyce delen dezelfde visie opgedaan tijdens hun opleiding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Onze adviezen zijn daarom eenduidig en dat is prettig. Heeft u klachten? Dan kunt u vaak dezelfde dag nog terecht! Wij heten u van harte welkom op de Costerweg 3 te Culemborg!"
Adres: Costerweg 3 , Culemborg 4104 AJ, NL
Telefoonnummer: 0345 473 396
ln.grobmelucpt@ofni
Stad: Culemborg
Route: Costerweg 3
Postcode: 4104 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00-17:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-17:00
Donderdag: 08:00-17:00
Vrijdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: tandarts culemborg dolfijn, tandarts culemborg goudriaan, angst tandarts culemborg, spoed tandarts culemborg, mondzorg culemborg, mondhygienist culemborg, tandarts culemborg van os, tp culemborg
Recensies
Ik ben 2 keer behandeld door Dounia. Voelde me erg op mijn gemak door haar terwijl dat zelden voorkomt bij de tandarts. Ze behandelde mij met geduld en was erg vriendelijk. Verder werd er mij ook duidelijk uitgelegd wat er gedaan werd en daardoor voelde ik mij erg comfortabel. Ik heb nog nooit een review ergens over geschreven maar zij verdiend het. Bedankt Dounia je bent een topper!
Na 5-6 jaar niet bij de tandarts te zijn geweest hier terechtgekomen. Toen ik aangaf dat ik angst voor de tandarts had opgebouwd, hebben ze me goed opgevangen en rustig steeds uitgelegd wat ze deden en waarom. Dat had ik bij mijn vorige tandarts erg gemist. Gaatjes had ik gelukkig niet, wel een hoop 'achterstallig onderhoud'. Daarvoor was ik bij Dounia in zeer goede handen: geduldig, meedenkend, kundig. Dank!
Ik ben heel tevreden over de mondhygiënistes Dounia, Frenny en Nikkie. Het zijn erg lieve meiden met het hart op de juiste plaats. Ze vertellen duidelijk wat er gaat gebeuren en stellen je goed op je gemak. Ze zijn erg betrokken en goed in hun vak. Zij stralen een rust en hun vakbekwaamheid uit. Ik ben erg tevreden over hun bejegening en hun respect voor de zorgvrager. Het is dat ik geen sterren meer kan geven. Hun zijn minstens 10 sterren waard en als goud voor deze praktijk. Dank je wel meiden!
Ik ben recent van tandartspraktijk gewisseld, omdat ik vanwege mijn angst en eerdere ervaring liever bij een kleinschaligere praktijk zit. Eentje waar je als persoon wordt behandeld en niet als de zoveelste patiënt. Vandaag mijn eerste behandeling bij mondhygienist Dounia. Echt een warm bad en ze heeft me ook echt op mijn gemak gesteld. Naast dat ze erg kundig is, is ze ook geduldig en heel erg lief. Alle tandartsen en monhygienisten in Nederland zullen allemaal kundig zijn, anders zouden zij deze titel niet in het bezit hebben. Door een persoonlijke aanpak en mensen op hun gemak te stellen kan men echter het grote verschil maken. Alle lof voor deze praktijk en in het bijzonder Dounia! Keep up the good work ;.
Vanochtend zijn er diverse behandelingen zoals opvullen tandhalzen, reiniging gebit etc gedaan door Dounia. Heel fijn om zo gerust gesteld en geinformeerd te worden. Dounia is een hele rustige, zorgvuldige tandarts-mondhygieniste. Als je nerveus of bang bent, weet Dounia je gerust te stellen.
Ik ben altijd als de dood geweest voor de tandarts, maar sinds ik deze tandarts heb is dat over. De tandartsen en zijn assistentes zijn heel vriendelijk, leggen alles goed uit en begeleiden je geduldig door elke behandeling heen.
Heel blij met deze tandartsenpraktijk. Iedereen is ontzettend vriendelijk en kundig. Vandaag voor het eerst een behandeling gehad en die verliep zeer goed.
Ik ben weer onwijs goed geholpen door Dagmar. Ze denkt met je mee en geeft goede uitleg over mondverzorging. Heel erg tevreden.
Super fijn geholpen door Dagmar! Ze neemt de tijd en werkt heel zorgvuldig en persoonlijk. Ik ben zeer tevreden over TP Culemborg en over Dagmar!
Vandaag weer een fijne en leuke behandeling gehad van mondhygiëniste Dounia. Ik ben altijd gespannen als ik naar de tandart moet, maar bij haar voel ik me prettig. Dounia je bent een topper!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid