facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsengroepspraktijk Vrijheid

Tandartsengroepspraktijk Vrijheid

Info

Tandartsengroepspraktijk Vrijheid. Bij onze praktijk staat service en patientgerichtheid gecombineerd met uitstekende zorg centraal.

Geschiedenis

Bij onze praktijk staat service en patientgerichtheid gecombineerd met uitstekende zorg centraal. Onze praktijk gebruikt uitstluitend hoogwaardige materialen en technieken. Onze missie is dat iedereen een mooi en gezond gebit behoudt of verkrijgt. Of het nu gaat om implantaten, mondhygiëne, tandkleurige restauraties, esthetische tandheelkunde, metaalvrije kronen of een klikprothese. Ervaar zelf de hoogstaande zorg van tandartsengroepspraktijk Vrijheid. Ook werken wij met Invisalign, de onzichtbare beugel.



"Tandartspraktijk voor esthetische en algemene tandheelkunde"
Adres: Vrijheid 4, 8014 XW Zwolle
Telefoonnummer: 0384669152
Stad: Zwolle
Route: Vrijheid 4
Postcode: 8014 XW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Zwolle, Beste tandarts Zwolle, Tandarts Zwolle Centrum, Vacature tandarts Zwolle, Esthetische tandheelkunde Zwolle, Tandarts Hendriks, Spoed tandarts Zwolle, Mondzorgpraktijk De Landsheer Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heeldemond Tandartsen Heeldemond Tandartsen 184 meter Komen afspraken niet na. 15.00 zou prothese klaar liggen . Ze zouden me even bellen z...
Mondzorgpraktijk De Landsheer Mondzorgpraktijk De Landsheer 764 meter Sinds afgelopen dinsdagavond heb ik ineens behoorlijke kiespijn. Mijn eigen tandarts ...
Recensies
een spoed afspraak gehad! kon na een uur al terecht ! ben al jaren hier in behandeling door mijn tandartsvrees laat ik me iets te weinig zien maar het gehele team is goed, en wat voor mij belangrijk is geruststellend tijdens de behandeling!! word diverse malen gevraagd of ik oké ben ja, ik zou deze tandarts praktijk zeker aanbevelen
Slechte ervaring mee gehad. Een goede en gezonde tand verloren door een verkeerde behandeling. Röntgenfoto die mislukt was werd alsnog aan mij doorberekent. Een totaal mislukte wortelkanaalbehandeling. Toen ik daar wat van zei, kreeg ik als antwoord, dat ik dat, maar met mijn verzekering moest oplossen. Al met al een praktijk die ik mensen niet aanraadt. En dan erbij n.a.v de reactie hieronder; Ik heb mij niet in de praktijk vergist. De naam is; tandartsengroepspraktijk De Vrijheid te Zwolle.
Ik plaats niet snel een slechte review, maar deze keer maak ik een uitzondering. Jaren klant geweest bij deze tandarts. In het verleden is er wel eens iets op een rekening gezet wat niet klopte, maar dat werd vervolgens netjes opgelost... Vrij recent werd mij door deze tandarts een dure behandeling aangeraden 1000-1500 euro geschatte kosten. Ik twijfelde over de noodzaak van deze behandeling, aangezien ik een goed onderhouden gebit heb. Na nogal wat onduidelijke communicatie hierover, zonder opheldering van de reden voor dit advies, ben ik bij een andere tandarts geweest voor een second opinion. Mijn vermoedens werden bevestigd: deze behandeling is absoluut niet nodig! Ja, deze tandarts geeft het maximale aan zorg, maar pas op en laat je niet oplichten. Ik ben blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd, dat heeft me minstens 1000 euro bespaard. De 2 sterren in plaats van 1 of geen zijn voor de nette kliniek, het vrijwel nooit uitlopen en vooral het prettige ondersteunende personeel.
Tandartspraktijk met meerdere tandartsen. Hebben een mooie nette locatie, ruime kamers en over het algemeen goede service. Ruim 4 jaar bij deze tandarts geweest. Uiteindelijk gekozen weg te gaan in de hoop ergens anders een nog wat persoonlijkere benadering te vinden. Zoals alle tandartsen proberen ze je maximaal te behandelen, dus altijd verdoven altijd up-to-date foto's, altijd tandsteen behandelen. Begrijpelijk maar niet altijd nodig. Ze zijn zakelijk en niet altijd even begripsvol voor persoonlijke vragen/omstandigheden/overwegingen.
Fijne tandartsenpraktijk. Mevr. Voortman is echt heel prettig als je altijd bang voor de tandarts bent geweest. Nu ben ik dat niet meer en stelt ze je gerust. Ook de mondhygienist doet haar werk goed. Geeft tips en adviezen en neemt de tijd voor eventuele vragen of uitleg.
Professioneel en kwalitatief hoogwaardige praktijk. Voor zowel de reguliere en esthetische behandelingen. Wij zijn als gezin al jaren zeer tevreden over de zorgvuldige manier waarop er tijdens de behandelingen met ons wordt omgegaan. En zeer tevreden over het resultaat!
Altijd snel, efficiënt en vooral vriendelijk!
Geweldige professionele kundige tandartsen. Lieve omgangsvormen.Ben blij met mijn tandartsen van de " VRIJHEID" .
Vanmiddag een contole gehad en de mondhygiëniste heeft de alle tijd en rust genomen om mijn gebit te behandelen. Super!!
Wisselende groep met tandartsen die hier hun praktijk houden. Afspraken verlopen op tijd en als een geoliede machine.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid