facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsencentrum Camminghaburen

Tandartsencentrum Camminghaburen

Info

Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.

Adres: havingastate 9e, 8925 az Leeuwarden
Telefoonnummer: +31582660556
Stad: Leeuwarden
Route: havingastate 9e
Postcode: 8925 az



op zoek naar gerelateerd: PUUR Mondzorg Leeuwarden, Tandarts Meijer Leeuwarden, Tandarts Emmaplein, Romy de la Motte, Rollemastate, Leeuwarden, Tandarts Camminghaburen overleden, Tandarts Meijer overleden, Tandarts Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dental Clinics Leeuwarden Aldlân Dental Clinics Leeuwarden Aldlân 3 km mijn tandarts Pieter Nijenhuis [Aldlân] heeft wederom een uitstekend stukje tandheelk...
Techumerpleats Techumerpleats 5 km Goede service
Recensies
Gemoedelijk, vriendelijke sfeer gezellig klinkt wat gek voor een tandartspraktijk, maar kan het zijn. Duidelijkheid ook in communicatie is het enige minpuntje.
Ik ben twee weken geleden bij hun geweest een van de voorste kiezen getrokken die had gewoon gerepareerd kunnen worden en heeft een zenuw geraakt daar door is het gevoel nog steeds niet terug bij het eten kauw ik steeds op mijn onder lip wat een prutser
Gisterochtend naar de tandarts geweest. Mijn tweejarige dochter voor het eerst. Heel erg leuk en goed behandeld. Tandarts gaf vooraf netjes aan dat zijn Nederlands nog niet optimaal is wat overigens wel zo is communiceert goed. Tandarts en assistente hebben mijn dochter een fijn gevoel over de tandarts gegeven.
Dankbaar en voor herhaling vatbaar . Werknemers zijn deskundig en weten je goed te ontzenuwen. Ze stellen je echt op uw gemak. Zij werken netjes en correct. Ik kan 't bij velen aanbevelen. Een glimlach en net gebit is 't visitekaartje van je gezicht, dus zeker belangrijk om dat bij te houden. Groetjes, een blije bezoeker.
Vriendelijke en hebben tijd voor jou.. Prima
Ontzettend slechte ervaring met deze tandarts. Ze voeren behandelingen uit waar je niet om hebt gevraagd en je ontdekt dit pas op de factuur. Reeds rechtszaken tegen hen lopen om mijn gelijk te halen.
Ik vind al deze kritiek niet terecht. Het personeel is uiterst vriendelijk...met geduld word je alles uitgelegd Heb nog wat behandelingen te haan maar voor mij geen andere praktijk meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid