facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsen Janssen en Linssen

Tandartsen Janssen en Linssen

Info

Bij de Tandartsen Janssen en Linssen kunt u terecht voor tandheelkunde in de breedste zin van het woord. Wij proberen altijd een eerlijk advies te geven.

Geschiedenis

In onze praktijk werken twee tandartsen, Dhr. R Janssen en Mw. H. Linssen. Tevens zijn er negen assistentes en planners werkzaam. Met ons hele team willen wij het onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken en de mensen een eerlijk advies te geven. De tandheelkunde voeren wij uit in de breedste zin van het woord.

Adres: Koolmeestraat 2, 7161 HZ Neede
Telefoonnummer: 0545291300
Stad: Neede
Route: Koolmeestraat 2
Postcode: 7161 HZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Janssen Middelharnis, Tandarts Neede, Orthodontist Neede, Tandarts Haaksbergen, Tandarts Borculo, Tandarts Neede Noortje, Tandarts Eibergen, Kaakchirurg Neede
Recensies
Goed advies en super geholpen. En azijn zeikerd zitten er altijd tussen.
1 ster is al teveel! Onpersoonlijk en niet meedenkend. Kom je ruim optijd binnen 10minuten receptioniste aan het bellen prima, maar daarna een uitbrander dat ik en telaat ben en telefonisch niet bereikbaar. 2 leugens in paar seconden tijd!! Tandarts denkt alleen in eigen belang en wil zoveel mogelijk verdienen, echt alles word in rekening gebracht echt alles. Mijn advies aan een ieder ga naar een andere praktijk.
Na 21 jaar klant te zijn ineens een brief met uitschrijving ontvangen omdat je vanwege omstandigheden niet op twee afspraken kunt komen. Kort door de bocht
Prima praktijk met deskundige en hulpvaardige artsen en assistenten. Ruime wachtzaal en behandelkamers.de open ruimtes bieden beperkte privacy.
Bevalt heel goed, ze zijn snel, efficiënt en vriendelijk.
Mijn ervaring met deze tandartsen is top! Terwijl ik voor mijn werk in Neede was en acuut kiespijn kreeg, vonden zij direct een gaatje in hun volle agenda om mij te helpen.
Fijne tandarts praktijk, echt klantvriendelijk en deskundig. Ondanks dat het een grote praktijk is, voel je je geen nummer en wordt er alle tijd voor je genomen.
Sinds de nieuwe praktijk is de patiënt vriendelijkheid ver beneden de maat.
Nette zaak, echter relatief onpersoonlijk en niet geheel tevreden
Professionele uitstraling. Netjes behandeld. Gewoon goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid