facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandarts Traa Schijndel

Tandarts Traa Schijndel

Info

Tandarts Traa in Schijndel. Gemoedelijke praktijk voor het hele gezin.

Geschiedenis

Gastvrijheid en gemoedelijkheid zijn de sleutelwoorden bij Tandarts Traa. het hele team zet zich in om uw bezoek aan de tandarts zo prettig mogelijk te laten verlopen. In onze gezinspraktijk kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, orthodontie, en cosmetische verbeteringen zoals correcties en tanden bleken. Heeft uw gebit dringend zorg nodig maar ziet u erg op tegen een bezoek aan de tandarts? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsbezoek. We ontvangen u graag!

Adres: Molenhof 16, 5482 HM Schijndel
Telefoonnummer: 073 549 22 20
Stad: Schijndel
Route: Molenhof 16
Postcode: 5482 HM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Een afspraak op 25 juni 1120 gemaakt,daar aangekomen bleek deze niet ingeboekt te zijn,kan gebeuren maar dan door Geert voor leugenaar uitgemaakt te worden gaat me iets te ver.De 29ste juni om 8 uur een afspraak helaas verslapen, tja en je raad het al een rekening van 22.91 voor niet nagekome afspraak,waardoor ik erg boos ben.
Goede service
Tandarts vertelde wat ze ging doen en was fijn
Vertaald door Google Enkele recensie Origineel Some review
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tandarts Traa Schijndel.

Schijndel tandarts

openingstijden, locatie, vervoer. Molenhof 16 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tandarts Traa Schijndel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tandarts Traa Schijndel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tandarts Traa Schijndel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsenpraktijk Boschweg Tandartsenpraktijk Boschweg 1 km Zeer slechte ervaring gehad met de receptie. Misschien krijg ik via deze weg wel een ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid