facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandarts Rooker

Tandarts Rooker
Adres: Europa Allee 8B, 8265 VB Kampen
Telefoonnummer: 038-3315288
Stad: Kampen
Route: Europa Allee 8B
Postcode: 8265 VB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jellie Ballast, Alles over de tandarts, Tandheelkundig centrum Kampen, Klikgebit Kampen, Tandarts Hasselt, Orthodontist Kampen, Tandarts Zwartsluis, Invisalign kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DGI Tandartsen DGI Tandartsen 760 meter Elke keer dat ik er ben heb ik een nieuwe tandarts, maar goed.. Na een controle met d...
Recensies
Vanmorgen bij deze tandarts geweest voor een spoedklusje. Gebroken kies. Lees je de reviews even omdat dit adres voor mij onbekend was. Nou daar werd ik niet vrolijk van. Tegendeel heeft zich bij mij voorgedaan. Goed geholpen en snel klaar. Prijs viel mij mee. Dus voor mij gewoon 5 sterren en bedankt. Succes met de zaak.
Deze nieuwe Pedro Craveiro Martins is echt een aanwinst voor tandartspraktijk Rooker. Een hele fijne en zeer bekwame tandarts. Hij houdt oog en oor voor de patiënt. Zorgt dat je op je gemak voelt en geen pijn ervaart. Samen met zijn assistenten vormt hij een perfect en professioneel team.
Wat een waardeloze club. Inhumaan. Niet luisteren. Niet stoppen als je dat aangeeft. Ongelooflijk veel pijn bij het verdoven en vervolgens bleek ik niet te verdoven te zijn, omdat ik eerst een antibiotica kuur moest om de ontsteking te verminderen. Dat had men misschien voor het prikken moeten bedenken. Traumatische ervaring. Twee dagen later een blauwe plek aan de buitenkant van mijn kaak van het verdoven. Alles gezwollen en stijf. Afschuwelijk.
0 verdiende sterren. Al jaren hier klant. Nooit iets vervelends gebeurt. Altijd betaald op tijd. Nu heb ik ineens over een bedrag van 15 euro 40 euro incasso kosten gekregen. Wettelijk zal het kloppen. Mijn voicemail is ingesproken en er is mij 3x een mail gestuurd. Door domme pech is dat langs mij heen gegaan. Op zich mijn fout. Maar de wijze waarop ik werd behandeld nadat ik belde om het uit te leggen is echt bij de beesten af. Zo onpersoonlijk ben ik nog nooit behandeld. Niet mee te praten en enorm afstandelijk zonder ook maar een beetje begrip. En dat na zo'n 10 jaar dar klant te zijn. Echt onbegrijpelijk.
Ik had een afspraak 4 maanden en een week geleden gemaakt voor de mondhygiëniste. Eerder behandeld worden was niet mogelijk gezien deze belachelijke wachttijd. Mijn afspraak was op de 20-11-2018. Het probleem was gisteren zat mijn neus verstopt door verkoudheid. Ik kon gelijk een nieuwe afspraak maken maar dan kan ik pas weer terecht bij de mondhygiëniste over 4 maanden en 2 weken. Schaamte kennen ze niet. Begrip is veer te zoeken. En boetes geven zijn ze goed in. Dit keer maak ik bezwaar en zal u toch echt naar de rechter moeten. Ik ben namelijk goed in schriftelijk onderbouwen. Bovendien bekijk het maar. Ik kijk wel verder. Ik moet steeds met inschrijven rekening houden dat ik in de buurt woon. Als ik niet in de buurt woon kan ik mijzelf niet inschrijven. Gewoon voor tandheelkunde arts is binnen 2 weken plaats maar voor mondhygiënisten meer dan 4 maanden. Dus als men niet ingeschreven staat kan wel gebruik gemaakt worden van de mondhygiënisten. Zorgelijke wachttijden voor ingeschreven cliënten en handig voor de niet ingeschreven voorrang krijgende cliënten. Zo een doorzichtige geld berustende praktijkje. Mijn hond laat ik nieteens zolang wachten. Succes
Deze tandarts verdiend totaal geen ster! 3 a 4 week geleden voor het eerst bij deze tandarts geweest voor intake/controle.. Ik gaf aan tandarts aan dat ik soms last heb van een kies met warm/koud, die mijn vorige tandarts heeft opgevuld. Ze ging even kijken en kon toen zeggen dat ik waarschijnlijk een wortelkanaal behandeling nodig heb, maar omdat hun systeem eruit lag konden ze geen foto's maken en moest ik een andere keer terugkomen. Aangezien ik vergeten was om een vervolg afspraak te maken, belde de tandarts assistente zelf.. Ik gaf haar aan dat het niet meer nodig was omdat ik geen last meer van mn kies heb, ze ging overleggen met de tandarts en toen belde ze weer en zei de tandarts dat ik opeens een 'gat' in mn kies heb, terwijl ze dat bij de vorige afspraak niet heeft aangegeven.. Ik vertrouwde het niet en ging toch maar weer terug naar mn oude tandarts die alles nog een keer heeft nagekeken, en er was helemaal niks met mn kies aan de hand. Al met al dikke geldklopperij en een hele slechte tandarts.. Als ik niet terug was gegaan naar mn oude tandarts had ik dus mooi een wortel kanaal behandeling gehad wat totaal niet nodig is!!!!!!
Omdat een hulpstukje van het ondergebit vast kwam in m'n wang stuurde de huisarts me naar tandarts. Ik kwam zonder afspraak. "Gaat u even zitten, ik zal kijken of er een tandarts is die u even kan helpen" Twee minuten later: "U wordt zo geroepen". Na vijf minuten werd ik binnen geroepen bij tandarts Katherina Katapidi. Na uitleg van mijn probleem bekeek zij de situatie en begon resoluut te behandelen. 'k Had de mond nog niet open of pijnloos haalde ze het hulpstuk er uit. Sleep het bij op de een of andere machine en plaatse het hulpstuk terug in m'n mond. Het zat direct prima. Binnen 10 min het hele probleem opgelost door resoluut vakkundig handelen. Uitermate tevreden met de gehele behandeling zonder zelfs een afspraak. Naar die tandarts Katherina ga ik graag de volgende keer.
Komt toegezegde beloftes niet na, veranderd de afspraken omdat door een fout van de tandarts een ontsteking is ontstaan en ze bang is dat een andere tandarts hier naar gaat kijken. Laat mensen met pijn rondlopen om zo eigen straatje schoon te kunnen vegen. Kortom zeer slechte ervaringen.
Ze sturen exorbitante rekeningen zonder overleg met de patiënt, en als we vragen naar de mogelijkheid om in termijnen te betalen, weigeren ze zeer slechte service Genoeg gelogen, Het kiezen van een incassobureau dat meer geld vraagt ​​voor de betalingsregeling zelf is een fraudemethode, Gelukkig ben ik na al die jaren van je af met mijn familie maar Na mij te hebben geïmpliceerd met zulke exorbitante bedragen .
Waardeloze tandarts lang klant geweest bij zijn vader dat was een hele goede tandarts en eigenlijk automatisch overgegaan omdat zijn vader stopte aantal keren terug gemoeten na een vulling omdat deze slecht was uitgevoerd en ik er last van bleef houden laatste 3 keren niet goed behandeld en ook nog eens behandeld door een tandarts die me niet in normaal nederlands uit kon leggen wat ze ging doen en wat het probleem was omdat ze de nederlandse taal niet beheerst en daarbij ook nog eens een adem had die naar Knoflook rook terwijl ik als klant voor de tijd mijn tanden ga poetsen om fris voor te dag te komen kortom een waardeloze tandarts en ben er helemaal klaar mee en heb me ingeschreven bij een andere tandarts verder hebben ze een minimale wachttijd van 10 minuten na de afgesproken tijd ook als je na hun eetpauze als eerste aan de beurt bent laten ze je rustig 10 minuten zitten omdat hun nog niet uitgekletst zijn maar wel dikke rekeningen schrijven voor slecht verleende service ik schrijf deze review om andere mensen de behandelingen daar te besparen heeft mij alleen een hoop frustratie opgeleverd en verder niet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid