facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandarts R.M. van der Tas

Adres: Vroonland 6, 3271VK Mijnsheerenland
Telefoonnummer: +31186603022
Stad: Mijnsheerenland
Route: Vroonland 6
Postcode: 3271VK


Recensies
Sinds een half jaar bij deze tandarts na m'n hele leven bij een andere geweest te zijn. Daar was ik ook assistente, dus ik weet wel het e.e.a. Ik ervaar de communicatie als erbarmelijk; als wij zijn opdringerig advies niet willen opvolgen moesten we maar een andere t.a. zoeken. Nog nooit problemen gehad aan ons gebit. Ik, 41 jaar, zelfs nog geen gaatje. Kids ook niet. Toch werd al gelijk gezegd dat zij een sealinglaagje moesten, bij mn man blijft ie doordrammen op kronen en bij mij wilde hij gelijk röntgenfoto's maken bij de 1e afspraak, en bij de laatste wilde hij in mn gezonde kies even 2 vullingen plaatsen omdat er aanslag op zit al 25 jaar!. Hij denkt dat zijn wil wet is en als je niet akkoord gaat staakt ie gewoon de behandeling. Zo heeft hij dus niet mn gebit gereinigd tijdens de halfjaarlijkse controle...was niet nodig zei hij! Wij gaan iig snel op zoek naar een tandarts die niet alleen bezig is zn zakken te vullen!
Sinds jaren een fijne praktijk vakkundig en vertrouwd! Rob en zijn team doen er altijd alles aan om je op je gemak te laten voelen.
Nu ruim 20 jaar klant bij Rob en zijn team, prettige tandarts, fijne assistentes. Gewoon vertrouwd en kundig.
Altijd spannend om naar de tandarts te gaan. Ben vanaf zijn start in Mijnsheerenland bij hem. Ik heb dus geen vergelijking materiaal, maar ik vind hem een goede tandarts.
Uitermate deskundig. Ben al ruim 30 klant.
Zeer vakkundig en een prettige omgeving
Zeer vakkundige en moderne tandarts.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid