facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandarts Maas

Tandarts Maas

Info

“Een eerlijke aanpak met persoonlijke aandacht voor iedere patiënt.”

Geschiedenis

Voor het behoud van een gezond gebit is een bezoek aan de tandarts noodzakelijk. Toch is het plaatsnemen in de stoel van de tandarts niet voor iedereen een prettig vooruitzicht.
In onze tandartspraktijk doen we er alles aan om onze patiënten zoveel mogelijk op hun gemak te stellen. Duidelijke communicatie en openheid over de behandeling vinden wij dan ook erg belangrijk.
Door de rustige benadering en met ons geduld streven wij er naar ook kinderen en patiënten met angst voor de tandarts goed te kunnen helpen.

Adres: Nieuwstraat 59, 6021 HR Budel
Telefoonnummer: 0495585858
Stad: Budel
Route: Nieuwstraat 59
Postcode: 6021 HR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 13:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 13:00
Zaterdag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Safaipour Budel, Spoed tandarts Budel, Sanne van Den Ouweland
Recensies
Geweldig. Super bang voor de tandarts ga alleen als er wat is dat niet uithoudbaar is...niks gevoeld. Helemaal niks. Echt super tandarts
Tijdens de kerstdagen 2020 gebruik gemaakt van de spoeddienst. Tandarts nam alle tijd, heeft duidelijk aandacht voor de patiënt en denkt mee in oplossingen. Is ook empathisch met cliënten met angst voor de tandarts.
Zeer prettige tandarts welke rustig de tijd neemt voor haar patiënten.
Goed snel pijnloos
Vertaald door Google Ik geniet echt van de service en al het personeel, de plaats is erg georganiseerd en schoon! Origineel I really enjoy the service and all the staff, the place is very organized and clean!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid