facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandarts Beerepoot

Tandarts Beerepoot

Info

Bij tandartspraktijk Beerepoot in Uden kunt u terecht voor controle, mondhygiëne en tandheelkundige behandelingen. U vindt uw gebit belangrijk en wij ook.

Geschiedenis

Tandartspraktijk Beerepoot in Uden is in de jaren ’80 opgericht door tandarts Pasman. In mei 2013 is tandarts Pasman met pensioen gegaan en heeft zijn praktijk overgedragen aan tandarts Beerepoot.

Bij tandartspraktijk Beerepoot in Uden kunt u terecht voor controle, mondhygiëne en tandheelkundige behandelingen. U vindt uw gebit belangrijk en wij ook. Binnen onze praktijk werken wij voor u met betrokkenheid en zorgvuldigheid. Wij behandelen u zoals we zelf ook behandeld willen worden.

Tandarts Beerepoot:
Breukrand 115
5403 LE Uden

meer: http://www.tandartspraktijkbeerepoot.nl/disclaimer/

Adres: Breukrand 115, 5403 LE Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413 – 264 490
Stad: Uden
Route: Breukrand 115
Postcode: 5403 LE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Beerepoot overleden, Website tandarts, Tandarts in de buurt, Tandartsen Nederland, Vind een tandarts, Online tandarts advies, Tandarts Maashorst Zeeland, Tandartspraktijk Uden
Recensies
Sinds dat Joris overleden is, is het maar een onbeschofte lompe bedoeling geworden. Zonde was zo'n mensvriendelijk praktijk. Ik ga hier nooit meer naartoe
Hele lieve geruststellende mensen. Mijn angst is minimaal als ik er ben. Dat zegt heel veel omdat ik van kinds af aan enorme angst heb.
Ik ben behoorlijk bang voor de tandarts. Maar ze stellen je heel erg gerust en op gemak. Nemen de tijd voor je. Denken heel erg met je mee op alle vlakken. Zijn erg kundig en vriendelijk. Je verlaat de tandartspraktijk met een stralende lach!
Zeer aardig personeel. Gaan erg goed om met mijn angst voor tandarts. Leggen goed uit en geven veel informatie.
Goede tandarts en wordt altijd vriendelijk ontvangen. Zeer tevreden over, altijd met een lach weg
Super geholpen fijne rustige tandarts, Er wordt meegedacht met mijn wensen.
Vriendelijke tandartsen en assistentes; voel me altijd op m’n gemak.
Super behandelingen van Tandarts Anita, deskundig , vooraf en tijdens behandeling met een eerlijk advies en met een vriendelijke uitstraling. Nog niet eerder dan In de afgelopen meer dan 40 jaar ga ik met plezier naar dit praktijk adres toe. Groot compliment !
Beerepoot Uden :Voor ons 0 sterren! raad ze ten zeerste af!! Voor angst? Helpen? Vriendelijk? Nooit meer!
Fijne tandarts. Erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid