facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandarts aan de Maas

Info

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van ons team. kijk voor meer informatie op onze site http://tandartsaandemaas.nl/



"U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van ons team. Bij Tandarts aan de Maas worden verschillende disciplines van de tandheelkunde uitgeoefend. Zo kunt u bij ons terecht voor het algemene tandheelkunde, bleken van tanden, mondhygiëne behandelingen, kroon- en brugwerk, restauratieve en reconstructieve tandheelkunde en preventie behandelingen. Tevens hebben wij een tandarts-gnatholoog in huis. Bovendien hebben we affiniteit met het werken met kinderen."
Adres: stationsplein 82-84, 5431CE Cuijk
Telefoonnummer: 0485311312
Stad: Cuijk
Route: stationsplein 82-84
Postcode: 5431CE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Tandarts aan de Maas Rotterdam, Tandartsen aan de Maas, Tandarts Cuijk stationsplein, Tandarts Kroeze Cuijk, Tandarts Hulst, Samenwerkende Tandartsen, Spoed tandarts Cuijk, Angst tandarts Cuijk
Recensies
Deze kliniek is erg slecht. Ze behandelen patiënten slecht. Ik vroeg om een ​​vervangende vulling voor mijn tanden, maar ze repareerden alleen de breuk en veranderden deze niet. Vulreparatie is erg lelijk en niet recht. Er zijn pits en zwarte kleur. Ze weigerden het te veranderen. Ze dwongen me om 125 euro te betalen of ze dienden een zaak in. De ambtenaar gaf zelf toe dat de vulling niet recht is en dat er een kleurverandering is, en ze hebben me ook een boete van 40 euro gegeven omdat ik 4 minuten te laat was, en ze vertelden me dat ik niet naar de kliniek was gekomen, en ze gaven toe dat deed ik. Ik raad niemand aan om naar deze kliniek te gaan.
Bieden een luisterend oor, geven goede adviezen, deskundig en nemen alle tijd. Echt een aanrader!
T Is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente Voor de patienten van d'assistente is het altijd lente Ik flos niet meer En raak geen tandenstoker aan Ook m'n tandenborstel laat ik rustig in m'n beker staan Ik eet alleen maar suikerzoet Ik snoep de hele dag maar raak Want dan heb ik snel een gaatje En een afspraak
Ik ben al jaren patient in deze praktijk. Vriendelijk en deskundig personeel. Aanrader!
Goede tandarts, waar ik toen mijn eigen tandarts op vakantie was gelijk terecht kon!
Ik kwam niet met de simpelste vraag binnen, maar werd vlot, professioneel en vriendelijk geholpen. Ik kan deze tandartspraktijk bij iedereen aanbevelen.
Het team bestaat uit professionele en deskundige mensen. Ze nemen echt de tijd voor je. Er wordt goed naar je geluisterd en daar wordt ook naar gehandeld, ze houden echt rekening met je. Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen en ik kan ze altijd benaderen met vragen. Top!
Stukje kies van mijn man afgebroken terwijl wij op vakantie waren, konden direct terecht en hij was zeer te spreken over de behandeling, toptandarts heeft sc herpe kanten verwijderd. Goede ontvangst perfect geholpen zeker een aanrader.
We zijn met het hele gezin bij deze praktijk, fijne mensen met een vriendelijk en eerlijk advies. ze nemen de tijd voor je en alles wordt goed uitgelegd.
Ben zeer tevreden,kon op korte termijn terecht. Je wordt daar vriendelijk en deskundig behandeld. Het ziet er schoon en netjes uit Goede berijkbaarheid met auto en trein Ik zou zeggen: Tandarts aan de Maas ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid