facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandart

Tandart

Info

Tandartsenpraktijk Tandart te Haps.

Geschiedenis

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. U kunt daarom ook rekenen op een deskundig en ervaren Tandart team. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en bieden elke patiënt een kwalitatief goede tandheelkundige behandeling en advies.

Binnen het team van Tandart hebben diverse medewerkers zich in een bepaald vakgebied verder bekwaamd. Dat betekent voor u, dat een bepaalde behandeling soms door meerdere Tandart medewerkers wordt uitgevoerd. Indien u dat niet wenst, kunt u dat uiteraard kenbaar maken.

Bij Tandart kunt u natuurlijk terecht voor de “normale” tandheelkunde. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde (o.a. bleken) en in kroon & brugwerk. Tandarts de Kok maakt daarbij gebruik van CEREC. Dat is een computersysteem waarbij u in één behandeling een kroon of brug krijgt en niet met een noodkroon hoeft te lopen. Ook het “happen” is niet meer nodig, de afdruk gaat geheel digitaal.



"Tandart state of the art tandartsenpraktijk"
Adres: Violenstraat 19, 5443 BG Haps
Telefoonnummer: +31485312856
Stad: Haps
Route: Violenstraat 19
Postcode: 5443 BG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Mijn Tandarts inloggen, Tandarts Cuijk, Website tandarts, Informatie site tandheelkunde, Tandart Rotterdam, Tandarts, Tandarts nl, Tandarts advies
Recensies
Ik moest een tand laten ophogen, dat heb ik hier gedaan. Toen dat klaar was bleef ik ontevreden achter en de orthodontist noemde het zelfs "prutswerk". De tandarts wilde een herkansing en die zou hij krijgen voor dezelfde prijs als de eerste behandeling. Ik ga naar een andere tandarts na deze ervaring.
Fijne en moderne tandartspraktijk met vriendelijk personeel. Naar de tandarts gaan zal nooit een favoriete bezigheid zijn voor mij maar het is wel zo prettig om een vertrouwd adres te hebben waar je op je gemak bent.
Word goed geholpen zijn er vriendelijk en als er iets is dan letten ze er goed op
Netjes en zeer goed behandeld!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid