facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tand Correct

Tand Correct
"Tand Correct is een Nederlands bedrijf dat ook tandarts behandelingen in Turkije aanbiedt omdat de kosten daar lager zijn.Het vooronderzoek en nazorg wordt in onze kliniek in Nederland Delft uitgevoerd.U kunt bij ons terecht voor implantaten, kronen, bruggen, facings, klikgebit enz.Werkwijze: U belt ons voor een volledig gratis vooronderzoek en offerte. Na uw akkoord, regelen wij alles voor u: uw vlucht, verblijf, vervoer enz.Implantaten en zirkonium-kronen zijn in Turkije vele malen goedkoper dan in Nederland.Wij zijn het adres voor betaalbare implantaten en kronen bruggen in Turkije.Bel ons gerust voor meer info."
Adres: Sadatweg 129 , Delft 2622 PC, NL
Telefoonnummer: 015 285 5766
Stad: Delft
Route: Sadatweg 129
Postcode: 2622 PC



op zoek naar gerelateerd: Tand Correct review, Tandarts buitenland ervaringen, Tandarts Turkije, Beste tandarts Turkije, Vergoeding tandarts Turkije, Ervaringen tandarts Antalya, Tanden bleken Turkije kosten, Beugel kosten Turkije
Recensies
Ik raad mensen dit bedrijf af in delft. Ik ben hier 5 a 6 jaar geleden terecht gekomen. Ik heb toen 10 kronen laten plaats aan mijn bovenzijde in Instanbul. Was zeer goedkoop dus op zich redelijk tevreden. Het stond niet meer scheef en waren mooi wit. Achteraf veel te wit en zag er nep uit maar goed als je lelijke tanden had was dit al een hele vooruitgang. Al vrij snel begon alles eronder te stinken en doen kreeg er last van, sochtends bloed in mijn speeksel en hele nare lucht uit mijn mond en bleek dus dat de kronen helemaal niet goed op elkaar aansloten waardoor ik alles weer moest laten trekken en uiteindelijk weer nieuwe kronen moest laten plaatsen door mijn eigen tandarts hier in Nederland. Uiteindelijk dus een hele hoop geld kwijt geweest voor mijn tanden. ik zou het daarom iedereen afraden en gewoon in Nederland doen bij een goede tandarts. Overigens zegt mijn tandarts dat ze vaker mensen heeft die het in het turkije laten doen en uiteindelijk alles weer moeten laten vervangen in Nederland. Goedkoop is duurkoop dus denk goed na!
Vandaag 10 nov. 2017 volgens afspraak aan de deur geweest. Niemand aanwezig, alles donker. Geem bericht gehad dat ze gesloten waren. Beetje jammer daar ik anderhalf uur voor heb moeten rijden, vrij moeten vragen voor mijn werk. Weinig vertrouwen in. Aanvulling op mijn recensie: Ik heb met tandcorrect gecommuniceerd zowel mail als telefonisch. Na het een en ander uitgelegd te hebben, heb ik een nieuwe afspraak gemaakt. Ik zie het met vol vertrouwen tegemoet.
Implantaten en kronen laten plaatsen. Zeer mooi resultaat. Heel tevreden!
Spijtig om sommige reacties te lezen, dat heeft mijn vertrouwen in jullie praktijk afgenomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid