facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tamoil wheermolen

Info

tanken-shoppen en autowassen

Geschiedenis

Tamoil de Wheermolen.

Wij zijn het buurtstation van Purmerend Noord met nu ook een ruim assortiment voordelige Poolse producten ( waarom meer betalen in de supermarkt )
Ook voor het wassen van u auto in onze wasstraat of was boxen kunt u bij ons terecht

Adres: jf kennedyplein 30, 1443ec Purmerend
Telefoonnummer: 0299473493
Stad: Purmerend
Route: jf kennedyplein 30
Postcode: 1443ec


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 20:30
Dinsdag: 06:30 - 20:30
Woensdag: 06:30 - 20:30
Donderdag: 06:30 - 20:30
Vrijdag: 06:30 - 20:30
Zaterdag: 07:30 - 20:30
Zondag: 08:30 - 20:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vos Olie & Gas BV Vos Olie & Gas BV 2 km Perfect geholpen! Oh ja, ze verkopen gas
Recensies
Had een app van tamoil waar je ook de prijzen per liter en tankstation kon zien. Door de app kon je de eerste 2 tankbeurten 5 cent korting krijgen per liter. Dus in de app gekeken gaf hij een lagere prijs aan als wat je moest betalen. Verschil...5 cent per liter. Heb de app verwijderd en ga gewoon weer bij de #Makro tanken. Dus Tamoil
Voor de eerste keer mijn dekbed gewassen bij dit tankstation en de droger gebruikt, echt perfect! Ondertussen boodschappen gehaald en klaar!!
Super wasmachine kost wat maar is zeker makelijk voor grote dingen
Altijd supervriendelijk als je komt tanken,pakketjes breng ik liever ergens anders,heb het idee dat het iets minder word gewaardeerd
Vandaag een was gedraaid. Was kwam er kletsnat uit, met de hand nog uit staan wringen. Hierna maar in de droger gegooid ook deze werd niet warm. Wat een aanfluiting hier ga ik nooit meer heen. Geld geven ze niet terug wel kreeg ik muntjes om de was droog te krijgen .... Wat ook echt gaat werken wanneer de droger niet werkt!
Fijne plek om te tanken. Lief te zijn voor je auto. En je kunt er voor een klein prijsje ook nog een je complete was doen; mocht je wasmachine er weer eens geen zin in hebben.
Redelijke prijzen, leuk winkeltje en ontzettend leuk personeel. Je kunt hier nu ook je mondial pakketjes brengen en halen.
Pompstation voorzien van 2 wasmachine blokken, met goed resultaat. En een wasstraat automatisch en met de hand wassen. Bandenspanning controle en stozuiger aanwezig.
Goed tank Station Vriendelijk personeel
Goede bereikbaarheid, redelijke prijzen, aardige balie-medewerkster.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid