facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tammies Trimsalon

Tammies Trimsalon

Info

Ik heb gestudeerd aan het Huisdier Kennis Instituut om nu van mijn passie mijn werk te maken. Uw hond weer in een nieuw jasje steken.

Geschiedenis

Ik zal mij even voorstellen. Ik heb het vak 'honden toiletteren' geleerd op het HKI Huisdier Kennis Instituut in Bunnik.
In mijn trimsalon zijn alle honden welkom groot en klein. Ik zie elke dag weer als een uitdaging om een glimlach op uw gezicht te toveren na het herzien van uw getrimde hond.
Er zijn verschillende mogelijkheden. Afhangend van het ras en vachtsoort zoeken wij samen de beste trimbehandeling uit voor uw hond.
U kunt bij mij langs komen voor:
Plukken:
Het plukken van de vacht wil zeggen dat de loszittende haren uit de vacht verwijderd worden. Als dit niet gebeurt zal uw hond ernstige jeuk kunnen krijgen en zichzelf open krabben.
Knippen:
Dat wil zeggen dat ik uw hond knip naar het model van uw wensen en natuurlijk kijk ik hierbij wat past bij het ras.
Ontwollen:
Hierbij word de onderwol uit de vacht verwijderd zodat uw hond sneller door de ruiperiode heen is. Dit doe ik dmv uw hond tijdens het bad goed in te masseren met ontvettende shampoo zodat het water flink doordringt in de schubben van het haar. Na het bad blaas ik de vacht uit met een krachtige waterblazer die de zware haren uit de vacht blaast. Hierdoor voorkom je verstikking en beschadiging van de huid omdat hierdoor weinig andere tools nodig zijn. Ook voorkom je zo dat de dekharen meegenomen worden.
Wassen
Nagels knippen
Advies

Ik hoop u en uw viervoeter binnekort te mogen verwelkomen in mijn salon.



"Ik zal mij even voorstellen. Ik heb het vak 'honden toiletteren' geleerd op het HKI Huisdier Kennis Instituut in Bunnik.In mijn trimsalon zijn alle honden welkom groot en klein. Ik zie elke dag weer als een uitdaging om een glimlach op uw gezicht te toveren na het herzien van uw getrimde hond.Er zijn verschillende mogelijkheden. Afhangend van het ras en vachtsoort zoeken wij samen de beste trimbehandeling uit voor uw hond.U kunt bij mij langs komen voor:Plukken:Het plukken van de vacht wil zeggen dat de loszittende haren uit de vacht verwijderd worden. Als dit niet gebeurt zal uw hond ernstige jeuk kunnen krijgen en zichzelf open krabben."
Adres: Mendelstraat 12, 1431KK Aalsmeer
Telefoonnummer: 06 15537464
Stad: Aalsmeer
Route: Mendelstraat 12
Postcode: 1431KK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Real Doggy Trimsalon Real Doggy 550 meter Ons hondje komt al jaren bij deze lieve trimster! Onze maltezer ziet er altijd mooi v...
Liesbeth's Trimsalon Liesbeth's Trimsalon 1 km Wij hebben een logeerhondje dat twee grote klittenbollen in de vacht rond zijn snuit ...
Trimsalon Lucky Dogs Trimsalon Lucky Dogs 5 km Onze sien vandaag voor het eerst naar de trimsalon geweest en ze ziet er prachtig uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid