facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tameling Verhuur

Tameling Verhuur

Info

De verhuurmakelaar in de regio.
Huis nog niet verkocht? Wij begeleiden u om deze te huur aan te bieden.

Geschiedenis

Tameling Verhuur

Een zoektocht naar een nieuwe huurwoning is een tijdrovende bezigheid. Bent u op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning – gestoffeerd en/of gemeubileerd – dan kunnen wij U daarbij helpen.
Wij hebben continu verschillende woningen beschikbaar vanuit ons beheer, variërend van appartement tot villa, gestoffeerd of compleet gemeubileerd. De gestoffeerde woningen zijn ideaal om bijvoorbeeld een periode te overbruggen na verkoop van uw huis. Bij compleet gemeubileerde woningen kunt u denken aan compleet ingerichte (hotel) appartementen, vaak ideaal voor expats.

U kunt uw wensen bij ons kenbaar maken bij de inschrijving. Inschrijven bij Tameling Verhuur is geheel gratis en vrijblijvend. Eenmaal ingeschreven blijft u automatisch (via de e-mail) op de hoogte van nieuw aangeboden woningen bij Tameling Verhuur.

Mochten uw wensen niet aansluiten op ons actuele aanbod, dan kunnen wij ook voor u bemiddelen via ons uitgebreide netwerk met collega-makelaars en bemiddelaars.

Wanneer u uiteindelijk een woning wilt huren, is het belangrijk om te weten dat wij standaard van u nodig hebben:
-kopie paspoort
-kopie recente salarisstrook
-werkgeversverklaring of kopie arbeidscontract
Voor alle huurwoningen is een borgsom verschuldigd gelijk aan 1 maandhuur.

Wanneer een bedrijf (bv. uw werkgever) de woning huurt, hebben wij een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig en een kopie legitimatie van de tekeningsbevoegde.

Op onze website doorzoekt u ons aanbod van de woningen en kunt u contact met ons opnemen voor het plannen van een bezichtiging. Het vinden van een voor u geschikte woning kan erg lastig zijn, laat ons u er daarom bij helpen. Schrijf uzelf in als woningzoekende zodat u van alle opties gebruik kunt maken en op de hoogte blijft van nieuwe huurwoningen!

Adres: Heerenweg 6b1 Katwijk, 2222 AM Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 071-4017695
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Heerenweg 6b1 Katwijk
Postcode: 2222 AM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Zomerhuis te huur Katwijk, Appartement huren Katwijk aan Zee, Souterrain te huur Katwijk, Tijdelijk huren Katwijk, Inschrijven huurwoning Katwijk, Huis huren Katwijk aan Zee, Studio huren Katwijk, Triton Katwijk te huur
Recensies
Tameling Verhuur is een top bedrijf!! Ik kan deze verhuur-makelaar absoluut aanbevelen. Prima samenwerking tot nu toe gehad, komen afspraken na en regelen alles netjes tot in de puntjes! Zeer tevreden.
Vriendelijke en snelle makelaars. Tevens een fijne service indien er iets niet klopt of goed gaat. Aanrader!
Met Tameling Verhuur hebben wij een positife ervaring. Heel flexibel als er iets veranderd moest worden met tijden en of afspraken.. Zelfs door regen en wind lieten ze zich niet tegen houden.
Altijd een geweldige samenwerking met het bedrijf Tamrling Verhuur. Dit alweer 6 jaar. Hoop nog lang zaken met het bedrijf te doen. Prettige mensen die hun afspraken altijd na komen Leen Parlevliet
Tameling Verhuur is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Hun communicatie is correct en ze staan klaar om met mee te denken. Ik kan hen zeker aanbevelen.
Topbedrijf dat goede service verleent. Vriendelijke medewerkers die je graag helpen. Inschrijven via de internetsite is gratis zodat je op de hoogte kan blijven van nieuw aangeboden woningen. Een aanrader voor het vinden van je huis!
Al heel wat jaren klant bij dit verhuurbedrijf en nog steeds zeer tevreden ze hebben goed persoonlijk contact, zaken worden goed en professioneel afgehandeld..
Ik ken de eigenaar al vele jaren en heb met hem een prima samenwerking. Afspraken worden nagekomen, snelle terugkoppeling en goed meedenken.
Wat een geweldige combinatie van professionaliteit en familiariteit. Tameling Verhuur is een top verhuurder en ik kan ze aanraden aan iedereen die snel, warm en welkom geholpen wil worden. Ze zijn prettig in communicatie en erg meedenkend met jouw persoonlijke situatie. Als ik ze mee kon nemen naar onze nieuwe woning had ik het gedaan! Danny, Marijke, bedankt voor de prettige samenwerking en de top afronding Met vriendelijke groet, Wouter, Cadella en Jahmario
Fijne makelaar om mee samen te werken. Goed bereikbaar en ze komen alle afspraken na.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid