facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tameling Acupunctuur

Tameling Acupunctuur

Info

Praktijk voor acupunctuur en voedingsadvies

Adres: Boogschutter 10, 7891TN Klazienaveen
Telefoonnummer: 0682838190
Stad: Klazienaveen
Route: Boogschutter 10
Postcode: 7891TN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PUUR by marieke PUUR by marieke 623 meter Studio voor pilates, yoga, mindfit & foodcoaching
Celestien Praktijk voor Acupunctuur Celestien Praktijk voor Acupunctuur 872 meter 3 accupunctuur behandelingen gehad bij Marion. Geen idee wat ik moest verwachten,maa...
Recensies
Ik ben enorm blij dat ik in contact ben gekomen met Geertje en door haar wordt behandeld. Ze neemt alle tijd voor je en luistert goed. Er gebeurt in week na behandeling in positieve zin heel veel en ik neem flinke stappen in mijn proces. Sommige zaken waar ik het bijvoorbeeld lastig vond of onzeker was om stap vooruit te zetten of initiatief te nemen gaan mij een stuk gemakkelijker af. Ik heb veel van mijn lijf gevraagd tot nu toe en voel nu voor het eerst dat er wat ontspanning komt en beter kan voelen wat van mij is en wat van de ander. Ik ben minder moe en heb meer energie. Ik beveel Geertje van harte aan!
Een aantal weken geleden ben ik bij Geertje terecht gekomen omdat ik vanwege een ziekte heel veel stress ervaarde. Ik was op zoek naar wat rust in mijn lijf. Bij Geertje voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Ze neemt alle tijd en luistert goed naar je. Na een aantal weken voel ik mij een stuk beter en ervaar ik meer rust. Daarnaast kijkt Geertje ook wat acupunctuur nog voor de ziekte die ik heb kan betekenen. De tijd zal het leren. Ik ben haar in ieder geval heel dankbaar voor alle moeite die ze doet om mij te helpen.
Ik heb Geertje via internet gevonden en in eerste instantie een afspraak voor een kennismaking gemaakt. Het voelde meteen fijn en vertrouwd en de vruchten van de sessies werpen zich af. Ik vind het prettig dat Geertje oprecht geïnteresseerd is in mijn situatie, zich daarin verdiept, de sessies goed voorbereid en deze ook met volle aandacht uitvoert. Deze toewijding stel ik zeer op prijs
Op advies van mijn dochter ben ik bij Geertje terecht gekomen, had gelijk een klik met haar. uiteindelijk adviseerde ze me om samen met haar de Aser methode te starten, dit heeft me erg geholpen en nog elke dag gaat het steeds beter. ik luister beter naar mijn lichaam en voel veel eerder als er mensen of dingen over mijn grens gaan, daardoor herken ik nare situatie beter en kan ik er beter mee omgaan. Geertje luistert naar je en geeft tips waar ik heel veel aan heb gehad. ik ben er een beter mens van geworden, mijn omgeving ziet het aan me doordat ik veel meer ontspannen ben en rust uitstraal.
Sinds enige tijd word ik behandeld door Geertje. Was ik haar maar eerder ‘tegen gekomen’. Het voelde gelijk vertrouwd. Ze luistert en stelt gerichte vragen om er achter te komen wat voor mij de beste behandeling is. Door haar rustige uitstraling en deskundigheid voel ik mij na vele jaren,een heel ander mens.
Op het moment dat ik wilde stoppen met roken, dacht ik dat ik nu wel iets extra's nodig had om te stoppen. Ik kwam bij Geertje terecht en dat blijkt een goede keuze te zijn geweest. Na 4 behandelingen van accupunctuur was het voor mij voldoende. Dit verschilt per persoon natuurlijk. Geertje komt rustig over, neemt de tijd die nodig is. In een rustgevende omgeving. Ze weet wat ze doet en legt uit als je hierom vraagt. Voor mij een mooie goede stap voor een gezonder leven.
Geertje is een zeer goed accupuncturist die tevens breed opgeleid is in de kruidenleer. Ik ga graag naar haar toe voor een behandeling en kan haar iedereen aanbevelen!
Ik ben heel goed geholpen door Geertje, na een paar afspraken zit ik weer veel beter in mijn vel. Zowel lichamelijk als geestelijk.
4 keer geweest en heb er een goed gevoel bij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid