facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tamara Ellens Fotografie

Tamara Ellens Fotografie

Info

Studiofotografie, Newborn fotografie, baby fotografie, kinderfotografie, zwangerschapsreportage, gezinsreportage, fotoreportages



"Pasfoto's, gezinsreportages, studiofotografie, trouwreportages, bedrijfsreportages & branding, schoolfotografie, newbornreportages, zwangerschapsreportages, Mevrouw de Schoolfotograaf"
Adres: Heiligelaan 27, 9636CK Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0646189315
Stad: Zuidbroek
Route: Heiligelaan 27
Postcode: 9636CK


Recensies
Afgelopen zomer een mooie buitenshoot gedaan met onze pasgeboren zoon. Dit zijn prachtige foto's geworden. Tamara is een vakkundige vrouw en weet goed om te gaan met kinderen zo kon ze ook onze oudste zoon van 4 goed afleiden zodat hij ook mooi op de foto's kwam te staan. wij zijn zeer tevreden.
2 week geleden heeft Tamara onze mini-bruiloft vastgelegd in en bij de Fraeylemaborg. We hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen. Ze dacht goed met ons mee en wist de mooiste plekjes op 't landgoed te vinden. Afgelopen weekend hebben we de foto's al mogen ontvangen in een heel origineel pakketje. En ze zijn werkelijk prachtig geworden. We zijn er heel erg blij mee! Zeker een aanrader!!
We hebben een newborn / lifestyle shoot laten doen door Tamara, bij ons thuis. De foto's zijn erg mooi geworden en de shoot zelf was heel prettig. Tamara neemt de tijd en is super vriendelijk. De foto's waren snel klaar. Echt een aanrader!
Kerstkaartjes zijn binnen! Ze zijn super leuk geworden. Met deze kerstkaart maken we de feestdagen vast een beetje leuker in deze rare tijd. Tamara heeft ons super geholpen met de juiste foto. Duidelijke uitleg en de bewerking is heel mooi geworden. Wij zijn er blij mee en de familie en vrienden die de kaart mogen ontvangen vast ook.
We hebben meerdere keren foto's laten maken bij Tamara. We zijn erg tevreden over de shoots en de resultaten. Geen geposeerde foto's maar in een ongedwongen setting leuke vlotte foto's. We komen zeker nog eens terug :
Nu 2 keer bij Tamara geweest en we gaan binnenkort zeker nog een keer heen ! Tamara weet precies wat ze doet en het resultaat is dan ook prachtig. Daarnaast is het een leuke vrouw waar je je snel op je gemak bij voelt. Voor ons niemand anders !
Een hele leuke ochtend gehad met de familie inclusief 6 kinderen en Tamara had alles onder controle. Met mooie foto's als resultaat. Goed gedaan Tamara, bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid