facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Talsma makelaardij

Talsma makelaardij

Info

Talsma Makelaardij is gericht op persoonlijke aandacht, goede communicatie en het leveren van hoge kwaliteit. Bij ons bent u zeker geen nummer.



"Wij begeleiden u op een actieve, deskundige en bovenal persoonlijke wijze bij de verhuur- of verkoop van uw woning. Om dit te realiseren zijn wij aangesloten bij VastgoedPro, zijn wij VastgoedCert en NRVT gecertificeerd en aangesloten bij zowel het Nederlands Woning Waarde Instituut NWWI als bij de Taxatie Unie. Als makelaar Ede, maken wij optimaal gebruik van moderne verkoop technologieën wij zijn bijv. zeer goed ingevoerd op het gebied van de gebruiksmogelijkheden van internet en presenteren uw woning landelijk op de grootste aanbod sites zoals Funda, Jaap, Huislijn, etc..Talsma Makelaardij neemt u alle zorgen uit handen. Als makelaar in Ede bieden wij dan ook graag een full service pakket."
Adres: Schaapsweg 30C, 6713 Ede
Telefoonnummer: 0318-642803
Stad: Ede
Route: Schaapsweg 30C
Postcode: 6713


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar in Ede, Woning te koop Ede, Koen makelaar, Verhuurmakelaar Ede, Vera Makelaardij funda, Makelaar Ederveen, Makelaardij Prins, Van de Top makelaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wilhelm Makelaars Wilhelm Makelaars 375 meter Wilhelm makelaar is een aanrader. Wij kregen een goede begeleiding bij de verkoop van...
Zuiderhoek Makelaars Zuiderhoek Makelaars 590 meter Ik ben erg goed geholpen door Niclas Oskam met het vinden van een gepaste woning en d...
HOOM Makelaars Ede HOOM Makelaars Ede 735 meter De beloofde reparaties, gecommuniceerd door de makelaar bleven uit. Gebruik gemaakt v...
Domicilie Makelaars Ede Domicilie Makelaars Ede 800 meter Zoekende naar woningen ideeën kwam ik op deze overzichteljjke site. Het is redelijk ...
Terra Silva - Ede Terra Silva - Ede 2 km Terra Silva zet de kroon op Park Reehorst. Direct aan het nieuwe park, wordt een geva...
iQ Makelaars in Ede iQ Makelaars in Ede 74 km iQ Makelaars in Ede werkt op basis van No Cure No Pay en biedt u een gratis, vrijblij...
Recensies
De luxe van een makelaar die je direct persoonlijk te spreken krijgt is in deze tijd uniek. Marcel is snel, goed en prettig in de omgang is. De communicatie verloopt soepel via WhatsApp, telefoon en e-mail. Zeer veel verstand van de lokale markt en Ede en hij doet wat hij belooft. Ik zal Talsma Makelaardij een ieder aanraden die zijn woning in Ede en omgeving wilt verkopen!
Marcel is een uitstekende makelaar. Ik heb een huurwoning via hem gehuurd. Leuk in de omgang. Rotterdams direct maar zeker niet lomp zoals andere reviews doen voorkomen. Op iedere vraag of wens werd vlot gereageerd.Talsma makelaardij is een makelaar waarbij je mag verwachten dat het gewoon goed zit.
Onze ervaring met Talsma Makelaardij uit Ede zijn zeer positief. Bij het intake gesprek werd het al snel duidelijk dat de heer Talsma weet waar hij over praat en hoe de markt beweegt. Dit resulteerde in een reële verkoopprijs wat er toe geleidt heeft dat wij ons huis snel kwijt waren! Bent u op zoek naar een makelaar die alle persoonlijke aandacht voor u heeft en waar u geen nummer bent? Ga dan naar Talsma Makkelaardij in Ede!
Makelaar Talsma heeft mijn beide kinderen geholpen met de verkoop van hun woning en kopen van een nieuwe woning. We zijn vol LOF over deze man, een topper in zijn vak.
Voor het oversluiten van onze hypotheek een taxatierapport nodig en contact gezocht met Talsma Makelaardij. Zeer snel een afspraak kunnen inplannen en een dag later het taxatierapport reeds ontvangen. Zeer prettige gesprekspartner en weet waar hij over praat. Aanrader!
Kennismaking was even aftasten maar deze makelaar heeft briljant werk afgeleverd. Luisterde naar onze wensen, voorzag ons van adviezen, betrok ons bij het hele proces en draagde er zorg voor dat alles vlot en correct werd behandeld danwel afgehandeld. Absoluut een bedrijf waarover wij vol lof spreken bij familie en kennissenkring. Mochten we ooit weer verplaatsen dan is dit het bedrijf waar we zullen aankloppen.
Een makelaar die jou oprecht en eerlijk als mens adviseert. Duidelijk maar vooral niet zo een snelle pakkenmakelaar. Advies is duidelijk, eerlijk en direct! Als mens is Marcel een topkerel en wat mij betreft zeker je bezoek waard!
Mijn eerste indruk was dat dhr. Talsma nogal lomp over kwam. Na nog geen week werd dit bevestigd. Ik heb nog nooit in mijn 65 jarige ervaring zo'n lomp, onbeschoft en onprofessioneel iemand tegengekomen. Een zeer slecht voorbeeld voor de makelaardij!!! Ik vrees ook dat de "Geweldige "recensies nooit van een klant kunnen zijn.
Marcel Talsma is een man die voor een ieder toegankelijk is. Passie voor zijn werk en zegt waar het op staat en houdt zich aan afspraken. Marcel dankjewel!!
Prima makelaar die in ieder geval wel begrijpt wat zijn klanten willen. Geen onnodig gereutel, maar aktie om de zaak voor elkaar te krijgen. In korte tijd toch alles voor mij geregeld, en dat in zijn vakantieperiode! Gewoon goed!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid