facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tallship Artemis

Tallship Artemis

Info

SEGELN NORDSEE UND OSTSEE WANN WARST DU DABEI? www.tallship-company.com

Geschiedenis

Die Artemis – benannt nach der Göttin der Jagd – wurde 1926 in Norwegen gebaut und fuhr bis zum Ende der 40er-Jahre als Walfänger vor allem im nördlichen und südlichen Polarmeer. In den 50er-Jahren wurde sie zu einem Frachtschiff umgebaut, das zwischen Asien und Südamerika verkehrte, bis es in den 90er-Jahren als nicht mehr konkurrenzfähig galt und außer Dienst gestellt wurde.

2001 fanden sich neue Besitzer, die die Artemis aufwändig sanierten und mit viel Liebe zum Detail in einen eleganten Großsegler zurückverwandelten. Dort, wo früher der Laderaum war oder manch ein Wal zerlegt wurde, befinden sich heute 14 äußerst komfortabel ausgestattete Kajüten mit Dusche und WC. Das Schiff ist mit Heizung und Klimaanlage ausgestattet, verfügt über modernste Navigations- und Kommunikationsgeräte, eine kleine Hotelküche, die keine Wünsche übrig lässt und natürlich über alle nötigen Sicherheitsausrüstungen für die große Fahrt.

Onze taak

Unser umfangreiches Angebot reicht von der Teilnahme an maritimen Großveranstaltungen, Windjammer-Regatten über Meilentörns und Abenteuerkreuzfahrten bis hin zu stilvollen Empfängen und rauschenden Festen in fremden Häfen. Wir sind überzeugt, dass für jeden etwas dabei ist und garantieren Ihnen unvergessliche Stunden, Tage oder Wochen an Bord eines unserer Tall Ships.

Producten

Segelreise, maritimen Grossveranstatlungen,
kreuzfahrten, windjammerparade, regatta, meilentörns

Adres: Franeker
Telefoonnummer: +31 517 34 28 10
moc.ynapmoc-pihsllat@ofni
Stad: Franeker



op zoek naar gerelateerd: tallship company, meevaren op een tallship, tallship company artemis, tallship antigua, artemis zeilschip, tall ship elizabeth, tall ship harlingen, artemis harlingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tallship Company Tallship Company 8 km Super leuk bedrijf de schoonmaker is ook best knap
Tallship Antigua Tallship Antigua 8 km Super leuk bedrijf de schoonmaker is ook best knap
PinoCaravan PinoCaravan 9 km Pino Caravan
Reisburo Franeker Reisburo Franeker 9 km Zeer deskundig en veel ervaring om je reisdoel te bereiken Top
CeskySight, luxe vakantiewoningen Tsjechië. CeskySight, luxe vakantiewoningen Tsjechië. 9 km CeskySight verhuurt zeer luxe vakantiehuizen en appartementen in Tsjechië Website: ht...
Jellie van der Veen Jellie van der Veen 9 km Zeer goededakdekker en komt na wat hij zegt
Stadslogementen Franeker Stadslogementen Franeker 10 km Uitstekend verzorgd appartement, waar vandaan je met een paar stappen in het centrum ...
The Travel Club Franeker The Travel Club Franeker 10 km Vakantieplannen? Ik regel het graag voor je! E: [email protected] M: 0...
Recensies
Super leuk bedrijf de schoonmaker is ook best knap
Leuke avonturen te beleven!!
Super bedrijf
Veel dank aan de aardige mensen van het serviceteam en vooral aan de fantastische en betrokken kok, dank aan het nautische team en proficiat aan de Tallship Company. Mijn zoon en ik hebben een ongelooflijke paar dagen gehad en zullen zeker weer op een ander Tallship-schip reizen en ik neem mijn vrouw en zoon mee, mogelijk zijn vriendin. Alles klopte echt. Goede service en een perfecte reis. We zagen ongelooflijk veel gewone vinvissen, bultruggen en orka's. We hebben bijna elke dag een prachtig landschap kunnen ervaren, gezeild en het noorderlicht gezien. Deze perfecte reis was ook te danken aan de gasten. Zwitsers, Oostenrijks, Duits, Nederlands en Brits. Mooie gesprekken en een prachtige reis samen.
Het was een erg leuke reis afgelopen week met de Antigua. De bemanning is erg top. Het ontbijt, de lunch, de koffiepauze en het diner zijn fantastisch. Dank aan beiden in de kombuis, top gedaan!! De kapitein en de bemanning zijn totaal open en zeer communicatief, we hadden veel plezier. Wales, poollicht en heel mooi weer maken op het einde een heel mooie reis. Dank ook aan Martyna, de gids bij deze tour, ze heeft ook veel voor ons gedaan. Dat was niet de laatste tour voor ons, we komen terug, dat is duidelijk voor ons. Nogmaals, heel veel dank aan de hele crew! Thorsten en Silke.
We brachten 1 week door op een Mtb-tour in het Porto San Stefano - Elba - Giglio-gebied met de Atlantis en bleven op het schip. Het was een geweldige tijd. We hebben veel plezier gehad. De bemanning is super vriendelijk, leuk en op de bal. We mochten helpen met het hijsen van de zeilen. Omdat het schip voor anker lag, werden we altijd met de bijboot aan land gebracht wanneer we maar wilden. Ooit is de bijboot omgebouwd tot partyboot. Het eten was heerlijk, zelfs speciale verzoeken vegetariërs werden verzorgd. Elk moment!
Een heel familiebedrijf en altijd vriendelijk. De schepen die het bedrijf beheert zijn allemaal op hun eigen manier bijzonder. De reisbestemmingen zijn altijd spannend. Op de foto's zijn de Artemis/Antigua en de Atlantis te zien.
Met de Artemis van Holtenau naar de Deense - Zuidzee.. Ik geef 5***** voor deze mooie reis, de eersteklas catering en de goede en schone staat van de Artemis. Speciale lof gaat uit naar de hele bemanning ... altijd vriendelijk en behulpzaam. Veel dank aan Bauke, Alex, Ela, Constance en Sabrina!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid