facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tall Horse Chiropractie

Tall Horse Chiropractie

Info

- Chiropractie maakt beter in beweging
- Toepassen van Dry Needling
- Dierenarts

Geschiedenis

Het woord chiropractie komt uit het Grieks en betekent “met de handen doen”. Chiropractie is een manuele behandelmethode die is ontwikkeld in Amerika. Het richt zich met name op de wervelkolom en het daarmee samenhangende zenuwstelsel. Door het functioneren van de wervels te optimaliseren wordt de werking van de zenuwen bevorderd met een positief effect op het hele lichaam. Zo kun je bijvoorbeeld zien dat een dier dat wordt behandeld voor het vastzitten in het lendegebied, de achterhand beter onder de massa brengt. Daarbij kan het ook een betere darmwerking tot gevolg hebben, waardoor het voer dus beter wordt verteerd.

Chiropractie kan ondersteunend werken bij het herstel van sportblessures, maar ook allerlei andere gezondheidsproblemen. Chiropractie is erg nuttig als vast onderdeel in de begeleiding van sportpaarden ter preventie van blessures.

Adres: Slachdrompel 15, 8532 BW Lemmer
Telefoonnummer: 0631746250
Stad: Lemmer
Route: Slachdrompel 15
Postcode: 8532 BW


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid