facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Talentum et Gloria

Talentum et Gloria

Info

Jouw ambitie is onze passie.
Wij begeleiden talent om hun ambitie waar te maken en te verbinden aan de organisatie. Zo maken we energie los!
Duurzame Inzetbaarheid is daarbij de spil in ons organisatieadvies.



"Wij zijn uw partner voor:-Organisatie advies,-Duurzame Inzetbaarheid,-Professionele ontwikkeling vanmedewerkers en management,-Assessments,-Talentontwikkeling,-Loopbaan/ontwikkel trajecten,-Begeleiding Ondernemingsraden"
Adres:
Telefoonnummer: 0628947799
Stad: Colmschate


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Samen met Herman het Traject voor persoonlijk leiderschap gevolgd. Heb dit ervaren als zeer leerzaam, en vooral zijn persoonlijke begeleiding als zeer prettig ervaren. Een aanrader voor ieder bedrijf dat zijn team naar een hoger niveau wil tillen!
Zes jaren in de OR begeleid door Ina. Een mooi proces en veel gehad aan de power sessies voor individuele ontwikkeling en als OR groep door Ina en Herman. Bedrijf is aanrader voor OR begeleiding of voor persoonlijke ontwikkeling/coaching.
Laat mij de trainingen bij Talentum et Gloria Herman in steekwoorden samenvatten: leerzaam, confronterend, eye-opener, openhartig, inspirerend, persoonlijk maar toch samen, interactief, leuk, goeie lokaties...... in 1 woord: GESLAAGD!
En dan ben ik 'ineens' uitverkorene om een loopbaantraject in te mogen gaan met Talentum et Gloria. In het eerste kennismakingsgesprek met Herman voel ik al heel snel de werkwaarde die helemaal bovenaan mijn lijstje staat blijkt uiteraard later, vrijheid! Ik voel me vrij om te zeggen wat ik denk, en die vrijheid en daarbij horende veiligheid heb ik nodig. Hij verrast me en daagt me uit om het beste van mezelf naar boven te halen. Hoe cliché zou je zeggen, maar hoe waar! Wat een mooie verbindende gesprekken! Op een creatieve manier stelt hij vragen, waar hij volgens mij vaak het antwoord wel van wist, maar laat me het zelf ontdekken. Feilloos komen we bij de kernwaarden en wat er voor mij echt toe doet. Kortom: wat een waanzinnig mooi ontwikkelingstraject! Na 1,5 jaar grijp ik nog steeds terug naar de gesprekken en werkwaarden. En nog altijd is Herman er voor een luisterend oor en advies. Hoe bijzonder! Echt een aanrader om met Talentum et Gloria je ambities te realiseren en je vol passie verder te ontwikkelen.
Ik heb bij Herman een loopbaan ontwikkeltraject gevolgd. We hadden direct een goede klik. Door zijn scherpe manier van vragen heeft hij me tijdens dit traject goed aan het denken gezet. Hands-on mentaliteit, to-the-point en gaat net zo lang met je door tot er ook echt iets uitkomt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid