facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Talent voor Tanden

Talent voor Tanden
Adres: Ambachtlaan 31, 4871ED Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 076-3034800
Stad: Etten-Leur
Route: Ambachtlaan 31
Postcode: 4871ED


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Techno Group Techno Group 92 meter Hele fijne ervaringen
RMO Coaching & Training RMO Coaching & Training 972 meter Ik heb bij RMO Coaching een erg fijne ervaring gehad! De schat aan ervaring van Frans...
ICT vacature markt ICT vacature markt 4 km ICT vacaturemarkt helpt je gratis aan een top IT functie: vacatures - banen - werk - ...
Open Coffee Etten-Leur Open Coffee Etten-Leur 4 km informeel • geen verplichtingen • geen sprekers • iedereen welkom • elke dinsdag 8.30...
Medea Advies en Bemiddeling Medea Advies en Bemiddeling 4 km Medea Advies en Bemiddeling geeft advies inzake de kantoorinrichting van bedrijfsproj...
BBC Bouwmanagement BBC Bouwmanagement 5 km Verhuurt units met foutieve informatie. Nooit meer!!! Ben gewoon voorgelogen over ver...
Recensies
Ik solliciteerde via Talent voor Tanden en kreeg kort daarna snel antwoord. Esmée heeft mij goed geholpen en dankzij haar heb ik nu een nieuwe baan. Daarnaast heeft Esmée naar al mijn wensen geluisterd ze heeft een passende werkplek voor mij gevonden. Concluderend kan ik zeggen dat ik zeer positief sta tegenover mijn ervaring met Esmée. Als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar een werkplek in de tandheelkunde, raad ik je zeker Talent voor Tanden aan!
Ik heb via Talent voor Tanden op een vacature gesolliciteerd, en binnen een korte tijd aan een baan gekomen. Ontzetten goed geholpen door Carolina, dankzij haar heb ik nu een geweldig nieuwe praktijk gevonden. Ze is heel professioneel en neemt tussentijds elke keer contact op om te horen hoe het is gegaan.Talent voor Tanden is echt super als je hulp wilt in het vinden van een nieuwe werkplek in de tandheelkunde!
Esmée heeft mij enorm goed geholpen en geadviseerd tijdens de sollicitatie, ze kwam met mooie oplossingen en dacht overal over mee. Het eindresultaat is dat ik een hele leuke baan heb waar ik mij helemaal in thuis voel. Ook was Esméé altijd bereikbaar en kwam haar afspraken na, top, dit maak je tegenwoordig niet veel meer mee. Esmée je bent een echt mensen mens. Super bedankt!!!
Esmee is een echte topper! Iemand die objectief is en luistert naar wat je wil. Ze heeft uiteindelijk goed ingeschat wat ik zocht. Bij vragen is ze ten alle tijde beschikbaar. Ze houd een vinger aan de pols tijdens het gehele sollicitatieprocedure zowel voor de kandidaat als potentiële werkgever. Uiteindelijk heb ik een hele mooie uitdaging gevonden Esmee nogmaals bedankt voor de succesvolle bemiddeling!
Ontzetten goed geholpen door Esmee! Na een ontspannen telefonische intake is ze voor mij aan de slag gegaan. Opvallend is dat Esmee echt meedenk en daadwerkelijk de beste match wilt maken. Tussentijds neemt ze elke keer contact op om te horen hoe het is gegaan. Erg leuk leuk en heel erg blij met mijn nieuwe uitdaging in het verschiet. Grote pluim!!
Ik had via Indeed op een vacature van Talent voor Tanden gesolliciteerd en werd nog op dezelfde dag gebeld door Esmée van Talent voor Tanden voor een klein kennismakingsgesprek. Ze was echt super begripvol en dacht goed mee over welke vacatures het beste bij mij paste. Dankzij haar heb ik nu een geweldig nieuwe praktijk gevonden waar ik binnenkort van start ga. Talent voor Tanden is echt super als je hulp wilt in het vinden van een nieuwe werkplek in de tandheelkunde!
Ik ben mega tevreden over de bemiddeling van Talent Voor Tanden en met name Esmee!!! Zeer geïnteresseerd en samen met jou gaat ze op zoek naar wat bij je past. Dus mocht je een baan zoeken in de tandheelkunde, neem dan zeker contact met ze op! Keep up the good work guys en super bedankt!!!
Esmee.......Ik heb er geen woorden voor, om je te bedanken, zo een topper ben je. Binnen een zeer korte tijd mij aan een baan geholpen. Ik weet niet hoe ik je moet bedanken. Zeer professioneel en zo goed je te begeleiden en continu achter de klant aan te gaan om te kijken wat de status is en weer een terugkoppeling naar mij. Zeer dankbaar Esmee, super topper en met veel kennis en ervaringen. Talent voor Tanden, maar ook talent voor klanten................Zeker een aanrader!!!!!!!!! Complimenten!!!!!!!!!!
10-sterren team! 5 sterren is niet genoeg! Ik ben erg blij met de professionaliteit van Talent voor Tanden. Ze zijn zeer attent, en wanneer ik het nodig had, hielpen ze me snel voor alles wat ik nodig had. Met Talent voor Tanden heb ik een baan gevonden in een tandheelkundige kliniek in Nederland en ik werk hier al. Ik raad Talent voor Tanden aan! Bedankt Talent voor Tanden, om mij te helpen mijn droom om in Nederland te werken waar te maken!
Ontzetten goed geholpen door Esmée! Binnen een korte tijd aan een baan gekomen. Sneller dan dat ik zelf had gedacht. Ze is heel professioneel en neemt tussentijds elke keer contact op om te horen hoe het is gegaan. Dikke pluim!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid