facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TAL METAL

TAL METAL

Info

TALMetal is een all-round metaal bewerkings bedrijf. Gespecialiseerd in enkelstuks, kleine series. Wij vervaardigen draai en frees werk, plaatwerk (knippen, kanten), lassen TIG en MIG. Machine onderhoud, reparatie en rivisie in ons bedrijf of op locatie.



"TAL metal is een all-round metaal bewerkings bedrijf. Gespecialiseerd in enkelstuks, kleine series. Wij vervaardigen draai en frees werk, plaatwerk knippen, kanten, lassen TIG en MIG. Machine onderhoud, reparatie en rivisie in ons bedrijf of op locatie.Mocht u een machine hebben met gebreken of slijtage kunnen we die repareren, compleet reviseren en/of moderniseren.TAL metal laat zich kenmerken door zijn flexibiliteit en zijn streven naar het ouderwetse kwaliteit met de moderne technieken.Wij leveren werk volgens het motto die leeft in het bedrijf, namelijk: "wat niet wil, dat bestaat niet". Wij staan altijd klaar voor een nieuwe uitdaging.Ook machinebouw, mallen of productie gereedschappen"
Adres:
Telefoonnummer: 0613917673
Stad: Wierden


Recensies
Super bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid