facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Takumi Düsseldorf Netherlands

Takumi Düsseldorf Netherlands

Info

Germany’s Ramen Restaurant TAKUMI coming to Rotterdam!

Geschiedenis

Authentic Sapporo Ramen



"Takumi's ‘No ramen, no life’ motto has started a long time ago in 2007 with Mr. Saeki and Mr. Okada who wanted to bring out new tasty flavors into Europe. A simple ramen shop in Düsseldorf, spread out to the rest of Germany. Which has led to much more shops all over Europe, such as the Netherlands, Belgium, Spain, Italy, Czech Republic and Austria! Our goal is to spread our love for ramen with new ramen lovers all over the world. Who knows where the next Takumi location will be?"
Adres: West-Kruiskade 9b, 3014 AJ Rotterdam
Telefoonnummer: 010-3027240
Stad: Rotterdam
Route: West-Kruiskade 9b
Postcode: 3014 AJ


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:30
Zaterdag: 11:30 - 22:30
Zondag: 12:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: takumi dusseldorf duitsland, takumi rotterdam aert van nesstraat, takumi menu, takumi sapporo rotterdam, takumi ramen, ramen rotterdam, takumi amsterdam, takumi aert van nesstraat
Recensies
Niet te groot restaurant om ramen te eten. Het personeel is vriendelijk en de sfeer is goed. De kaart is duidelijk en alles is goed omschreven. De bijgerechten zijn wat prijzig, maar de ramen daarentegen is weer heel redelijk geprijsd. Al met al kun je voor een leuk prijsje eten. De spicy ebi furai miso ramen vond ik niet spicy, maar hij smaakte wel. De soep is goed en de noodles en vulling chinese kool, kleine paksoi, half eitje, taugé, bamboescheuten, bosui & nori waren lekker. De garnalen hadden iets eerder uit de frituur gemogen, of in iets minder hete olie gefrituurd mogen worden. De teriyaki kip die mijn vriend had was lekker mals. De okonomi karaage was ook erg lekker. Wc is netjes.
Gezellig Japans sfeertje. Lekker gegeten en personeel is heel vriendelijk. Echt aanrader om daar te eten !
Goed Japans ramen restaurant met authentieke gerechten. Wat vooral opvalt is de vulling van de soepnoodles,chinese kool, kleine paksoi, half eitje, taugé, bamboescheuten, bosui & nori. En niet te vergeten de smaak is heerlijk. Al had mijn "spicy" ramen best wat pittiger gemogen. Bijgerechten zijn ook uitstekend. Gelukkig kun je hier ook typische Japanse drankjes nuttigen. Een aanrader dit restaurant. Vegetarische menuopties: Aparte sectie met vegetarische gerechten op de kaart Rolstoeltoegankelijkheid: Restaurant is gelijkvloers en toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Ik ben gewoon dol op alle Takumi Ramen restaurants. Prijzen zijn redelijk, bediening is altijd vriendelijk en snel en het eten is zooo goed. Open alsjeblieft ook een Takumi Ramen in Den Bosch!
Altijd een feest Waan jezelf een uurtje in Japan met authentieke maar ook originele noodle en curry gerechten. Vaak is er wel een wachtrij, maar de doorloop is vrij snel. Zeker een aanrader, ook voor vegetariërs en veganisten
Helaas ziek geworden na het bezoek. Ramen was redelijk.. vergeleken met andere plekken smaakte het niet zo vers. De noodles waren instant en de ei smaakte vreemd. Jammer, aangezien jullie toch wel goede recensies krijgen!
Erg lekker eten, mooi interieur. Combideal voor de weekdag lunch is makkelijk. Niet alleen goede ramen noodles maar ook goede side dishes. Locatie is ideaal door het dichtbijgelegen centraal station. Absolute aanrader.
Geweldig. Ik ben hier al vaker geweest. Altijd uitstekend kwaliteit en service. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik heb nergens zulke uitstekende ramen gegeten. Kan niet wachten tot we weer in Rotterdam zijn. Om nog toe te voegen. Het zijn hele grote porties en het is niet duur.
Ik heb het erg naar mijn zin gehad in dit restaurant. Het is er gezellig ingericht met mooi interieur. Het personeel was vriendelijk en het eten werd snel geserveerd, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Het eten was heerlijk en zag er zeer aantrekkelijk uit. Wij hebben genoten!
Goede sfeer, mooi ingericht, en goede prijs kwaliteitverhouding, maar deze keer geen top Service. Verkeerde gerecht aan tafel, geen snelle respons van personeel. En verkeerde informatie over gerechten. als er vis in een gerecht zit is het niet vegetarisch. Ik weet zeker dat het restaurant beter kan, maar deze ronde zat het er jammergenoeg niet in.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Takumi Düsseldorf Netherlands. West-Kruiskade 9b kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Takumi Düsseldorf Netherlands adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Takumi Düsseldorf Netherlands. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Takumi Düsseldorf Netherlands delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid