facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tako's Asian Tapas

"Tako’s Asian Tapas is per 18 juli 2022 overgenomen door Restaurant Youya. Zie onze website voor meer informatie!"
Adres: Blokdijk 29, 1608 HH Wijdenes
Telefoonnummer: +31229503998
Stad: Wijdenes
Route: Blokdijk 29
Postcode: 1608 HH



op zoek naar gerelateerd: Youya Wijdenes, Restaurant Wijdenes
Recensies
Uitgebreide kaart telkens 2 gerechtjes zeg maar gerechten kiezen die snel worden uitgeserveerd. Mooie borden prachtig opgemaakt heel erg lekker. En daarna weer 2 keuzes en opnieuw en zoveel je lust. Lekkere wijn erbij. Aangenaam gezelschap mooie omgeving. Echt een aanrader.
Gisteren hapje gegeten met het gezin. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie inrichting, leuke sfeer en het eten was lekker. Zeer betaalbaar en voldoende keuze. Wij waren er al om 17:00 uur dus nog lege stoelen om ons heen maar die vulden zich naar mate de tijd vorderde. Het zag er allemaal verzorgd en schoon uit, inclusief het toilet, zeker niet onbelangrijk. Voldoende parkeerruimte en het restaurant is makkelijk bereikbaar. We komen zeker nog een keertje terug. Edit: na 5 maanden weer een keertje terug voor verjaardagsdiner met zijn 7-en. Mooie presentatie van alle gerechten. In het begin duurde het iets langer maar toen de keuken op stoom kwam kwam het allemaal goed door. Iedereen nog steeds erg vriendelijk en flexibel. Dank voor de goede service!
Ik vind het erg duur geworden met de tijd !! Prijzen werden duurder toen de gasprijs en de olie duurder werden door de oorlog in Oekraïne . En nu de prijzen daarvan weer goedkoper is geworden zijn restaurants niet mee goedkoper geworden !? Dus ze profiteren nu van de prijzen in de tijd dar het duurder was en ik vind dit echt uitbuiting van de burgers !! En leer eens hoe je echte Sushi moet maken met de juiste ingrediënten erin en niet van dat goedkopen afvalvis zoals koolvis en surimi wat ze krab noemen . Vroeger kwam ik hier heel veel maar voor dit geld voor simpele gerechten ben ik even genezen Kindvriendelijkheid: Niks te doen voor kinderbn
Was leuk om er gegeten te hebben. Leuke kleine gerechtjes. Sushi was ook lekker, alleen is het jammer dat de rollen allemaal met komkommer is en dat overheerst de smaak van de hele rol. De rollen zijn mooi opgemaakt. De bediening is heel vriendelijk.Eten: 4/5
Meiden jong, maar doen erg hun best. Ze moeten er twee krachten bij zetten. Eten goed maar niet subliem. Sfeer kan beter. Begin eens met onkruid weghalen buiten.Eten: 4/5
Gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de sterren van de vorige eigenaar, die top was! Na overname zijn we hier eerder geweest vlak na de opening, toen erg tegen gevallen. We wilden het nog een kans geven na een aantal maanden, maar nooit meer voor ons! In 2,5 uur tijd hebben wij 3 rondes kunnen nuttigen met zijn tweeën. 2 gerechten zijn niet eens gekomen. Na een uur wachten 2 keer gevraagd waar het bleef, werd er aangegeven dat de bakplaat overbelast was gewokte champignons besteld?. Dessert besteld en dit ging ook fout. Ach, opgegeten en weg gegaan. Opnieuw een kans gegeven maar nee. We hebben deze klacht ook aangegeven maar hier werd niet eens netjes mee omgegaan. De reactie die we kregen; Volgende keer beter, personeelstekort is wat iedere keer gezegd wordt. beter focus je op de kwaliteit. Want ook de kwaliteit van de gerechten was erg matig.
Leuke ambiance, attente bediening en een parade van heerlijke gerechtjes, allemaal prima op smaak. We komen zéker terug!
Hele slechte ervaring. Eten was OK, daar is alles mee gezegd. Bij aankomst 10 minuten lang staan wachten, volledig genegeerd. Reservering niet te vinden. Akoestiek absoluut verschrikkelijk, je kunt elkaar gewoon echt niet verstaan. We hebben meerdere keren langer dan 50 minuten moeten wachten op gerechten: je besteld met een kaart meerdere gerechten, waarvan alleen de warme of koude aankomen. Toen we aangaven dat er gerechten ontbraken, werd daar niet adequaat naar gehandeld. Bij vertrek geen woord gewisseld, enkel ‘€170’. Prijs staat meer dan niet in verhouding tot de ervaring. Voor ons een keer, en nooit meer.
Heel jammer maar wij zijn niet zo tevreden. We hebben op zich wel lekker gegeten vooral de tomatensoep. Helaas bereiden ze kippendij dat is niet ons favoriet maar dat is persoonlijk natuurlijk. Het was erg rommelig bediening niet echt vrolijk en je wordt niet gegroet bij binnenkomst en vertrek. Het bordje waar je op moet eten is erg klein. En bij sommige gerechten dat wordt opgediend is het bord groot wat eigenlijk te groot is voor een tafel van 4 personen die elk 2 gerechten tegelijk mogen bestellen. En ze zijn best wel prijzig wij hadden korting omdat ik een WFD korting had geregeld. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Belachelijke slecht. Eten ten eerste was veels te lang gekookt en gebakken. Black Angus biefstuk bijvoorbeeld had net zo goed schoenleer kunnen zijn. Bijgerechten die wij hebben besteld kwamen gewoon niet of pas als het hoofdgerecht op was maar nooit te gelijkertijd. Service daarop was ook slecht, onze klachten van de bijgerechten werden verder niks meegedaan en er werden drankjes gebracht die wij niet besteld hebben of drankjes niet gebracht. Allebei daarvan die nog op de bon zijn gekomen ook terwijl wij deze niet hebben gekregen/geconsumeerd. Al in al een heel slechte tent en nog heel duur ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid