facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TAKK Kozijnen - Luxe Houten Kozijnen - Maatwerk / Outlet

TAKK Kozijnen - Luxe Houten Kozijnen - Maatwerk / Outlet

Info

De specialist in hardhouten ramen

TAKK is leverancier van de meest luxe en hoogwaardige hardhouten kozijnen die er in Europa geproduceerd worden!

Geschiedenis

De specialist in hardhouten ramen

TAKK is leverancier van de meest luxe en hoogwaardige hardhouten kozijnen die er in Europa geproduceerd worden. Wij werken direct samen met diverse fabrieken in onder meer Duitsland en Tsjechië. Indien gewenst maakt ons eigen team van ingenieurs voor u alle nodige berekeningen en tekeningen; alles uiteraard in overleg met de architect of opdrachtgever.

De producenten waarmee we samenwerken gebruiken uitsluitend zeer hoge kwaliteit merantihout, dat altijd op het juiste vochtigheidspercentage wordt gehouden. Daarnaast wordt er zeer veel aandacht besteed aan het aflakken van de kozijnen. Dit gebeurt in zeer moderne spuitcabines waar men ongeëvenaard vakwerk aflevert.

Door de zeer nauwe samenwerking met producenten kunnen wij u altijd maatwerk leveren dat aan de hoogste (milieu)eisen voldoet. Of het nu gaat om een enkel raam voor uw boerderij in Alkmaar of Frankrijk of om tientallen ramen en deuren voor een grootstedelijk renovatieproject, TAKK adviseert en TAKK levert.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Aarzel niet en bel voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom. U bent van harte welkom!


Uit liefde voor hout

TAKK is opgericht in 2011. Al direct vanaf het begin hebben we ons exclusief toegelegd op hardhouten ramen, deuren en kozijnen. Simpelweg omdat we van hout houden. In onze visie geeft hout altijd een meerwaarde aan elk gebouw. Het zorgt voor een warme uitstraling, die met geen enkel ander materiaal te bereiken is. Hout geeft een unieke sfeer aan elk gebouw.

Gezien onze snelle groei blijkt die visie breed gedeeld te worden. Wat is begonnen als een eenmanszaak is in ruim 5 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met een team van vaste medewerkers die u snel en vakkundig adviseren.

Vanuit ons pand in Terneuzen verzenden we inmiddels kozijnen over de gehele Benelux. Zelfs vanuit Frankrijk en de Antillen weet men TAKK te vinden!

Binnenkort betrekken wij een nieuw kantoorpand met showroom en kantoren van waaruit wij u nog beter van dienst kunnen zijn.


Daarom kiest u voor TAKK

- Omdat al onze ramen, deuren en kozijnen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit merantihout.

- Omdat onze ramen, deuren en kozijnen helemaal gebruiksklaar zijn. U hoeft zelf nergens meer achteraan. Werkelijk aan alles is gedacht. De kozijnen zijn al voorzien van zeer luxe beslag en HR++ glas. Zelfs de laklaag is al aangebracht. 3-of 4 dubbel glas is geen probleem.

- Omdat u altijd kunt rekenen op deskundig advies of, als u dat wilt, hulp bij het maken van uw ontwerp.

- Omdat we werken met zeer korte levertijden.

- Omdat u altijd de scherpste prijs betaalt. In onze outlet vindt u zelfs koopjes tegen ware bodemprijzen.

-Omdat wij zeer korte lijnen hebben met fabrikanten uit heel Europa, waarbij ons eigen team met ingenieurs en ontwerpers u desgewenst een hoop werk uit handen nemen.

- Omdat u verzekerd bent van de beste service. Ook als er bij plaatsing hulp nodig mocht zijn.

Komt dus snel langs om de mooiste houten ramen, deuren en kozijnen met eigen ogen te bewonderen. Maar pas op: zien is kopen!

Adres: Mr.F.J.Haarmanweg 53A, 4538AN Terneuzen
Telefoonnummer: +31 (0)623-510425
Stad: Terneuzen
Route: Mr.F.J.Haarmanweg 53A
Postcode: 4538AN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Simons Bouwgroep B.V. Simons Bouwgroep B.V. 1 km Ze hebben goed en netjes werk afgeleverd bij ons thuis!
Aannemingsbedrijf Gebr de Bruijne BV Aannemingsbedrijf Gebr de Bruijne BV 1 km Kan z’n bus niet fatsoenlijk parkeren in Zaamslag. Moet persee 2 cm van een andere au...
Bouwadvies Zeeland Bouwadvies Zeeland 1 km Wij vragen vergunningen aan, verzorgen bouwkundig tekenwerk, begeleiden ruimtelijke p...
Klusservice Kint Klusservice Kint 2 km Geweldige vent!
Recensies
Goed en vriendelijk geholpen door vakkundige mensen
5 sterren voor prijsklasse, service, technisch en esthetisch inzicht en zeer goede koffie! Dat jullie lang zo door mogen blijven gaan!
Leuke mensen. Hele goede service en prachtige producten. Mariëtte
Wij hebben hier tuindeuren op maat laten maken . Top service en idem kwaliteit producten !
Heel prettig bedrijf met top kwaliteit producten. Ik ben hier super goed geholpen en heb hele mooie kozijnen. Dikke aanrader!
Mooie kozijnen, goeie prijzen en fantastische communicatie.
Voor de betere kozijnen. Prima mensen en uitstekende communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid