facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Take Ten

Take Ten

Info

Servicebioscoop Take Ten

Geschiedenis

Service & Comfort van het hoogste niveau in Take Ten!
Een gerenommeerde binnenhuisarchitect heeft het bijzondere interieur ontworpen. Take Ten heeft vier gezellige, overzichtelijke zalen met accent op luxe en comfort. De techniek is absoluut State of the Art. Take Ten legt de nadruk op persoonlijke service met ruime comfortabele fauteuils aan een tafeltje met een soft brandend schemerlampje. Met één druk op het knopje op het tafeltje roept men tijdens de film de bediening die graag alle denkbare dranken, snacks en versnaperingen naar zijn plaats brengt.

Naast de luxe in de zalen is het mogelijk om het bezoek te upgraden met Club Lounge. De exclusieve aanvulling op het bioscoopbezoek. Lees hier meer over Club Lounge.

Faciliteiten voor mindervaliden
Alle zalen zijn uitgerust met rolstoelplekken. Informeer hiernaar bij de kassa of telefonisch via 0413 – 27 16 16.



"Gasten van Take Ten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. In de sfeervol ingerichte zaal wordt men persoonlijk verwelkomd. Er is uitgebreide menukaart en er kan met een druk op de serviceknop of online een hapje en een drankje besteld worden. De bestelling wordt vervolgens op de plaats geserveerd. Hierdoor zijn de pauzes tijdens de voorstellingen overbodig."
Adres: Pastoor Spieringsstraat 10d, 5401 GT Uden (gemeente)
Stad: Uden
Route: Pastoor Spieringsstraat 10d
Postcode: 5401 GT



op zoek naar gerelateerd: take ten uden programma, cars 3 take ten, take ten uden actie, take ten jurassic world, take ten it, take ten uden bioscoopbon, jumanji take ten, bad moms 2 take ten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filmhuis De Pul Filmhuis De Pul 473 meter Was voor het eerst in De Pul voor The Exploited. Ontzettend fijne club. Aardig person...
Recensies
- Beeld en geluid kwaliteit zijn top. - De service is goed geregeld, je kan online reserveren, je plek selecteren en eventueel ook al eten bestellen. - Klantvriendelijkheid van het personeel is super en over het algemeen is mijn ervaring bij deze bioscoop goed. Enige minpunten die ik persoonlijk zou kunnen benoemen; - De stoelen zitten goed, maar helaas voor een wat langer persoon als ik niet altijd even prettig. - Prijzen voor het balkon zijn wat aan de hoge kant geworden. Dit is het voor mij op dit moment niet waard omdat het zicht op het filmdoek er niet veel beter door is, en de stoelen voor mij minder prettig aan voelen dan deze in de normale zaal. - Het film aanbod is wat minder vergeleken een wat grotere bioscoop. Er draaien bijvoorbeeld geen anime films.
Geweldige film in 3D gezien: Avatar The way of water! Aanrader om in de bios te zien. De zaal in Take ten was ook perfect, ondanks dat alles vol zat, wel een goede "zichtkwaliteit". Ook de service was goed, snelle en vriendelijke bediening!
Goede service en goede film, maar in zaal 2 is de grootte van het scherm echt niet toereikend. Ik had de hele tijd het gevoel dat ik te ver van het scherm zat. Jammer...
Super fijne bioscoop, kom er al jaren en altijd goed. Er zit geen pauze in de films en snacks en drinken kun je vanaf je stoel bestellen, dit komen ze dan brengen.
Mooie accomodatie, tijdens de film kun je allerlei etenswaren, drinken etc. Bestellen. Een echte aanrader
Heel leuk die persoonlijke sfeer nog van vroeger. Je wordt naar je plaats gebracht. Bestelling kun je vanaf je stoel doen. Geluid precies goed. Kleine zaal. Wel beetje verouderd
Goed maar irritant om gestoord te worden in de discussie tussen de verkoopster en mijn buurman in de stoel waarvan zijn pinpas moeilijk doen. Ik wil film kijken!
Een fijne bioscoop om naar toe te gaan. Schoon en de service is prettig
Heerlijk achterover, film kijken met een bak popcorn, redelijke prijs, voor een keertje mag dat;
Fijne bioscoop met goede service. Een leuke avond uit. Helaas is het geluidsniveau bij sommige films te hard. Iets waarvoor ik juist naar de take ten ga, omdat het in gewone bioscopen helemaal niet te harden is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid