facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Take Off Support

Take Off Support

Info

Take Off Support Training: CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut voor NLP, Hypnose & EMDR.
Take Off Support Coaching: Praktijk voor mental coaching.

Geschiedenis

Take Off Support is een opleidingsinstituut voor moderne Hypnosetherapie, NLP en communicatietrainingen.
Daarnaast heeft Mental Coach en Master Hypnotherapeut Koos Schinkel een privé praktijk waar hij mensen individueel behandeld voor uiteenlopende angsten, fobieën, burn-outs en trauma's.

Adres: Slagboomstraat 4, 4284VE Rijswijk, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06-20342130
Stad: Rijswijk
Route: Slagboomstraat 4
Postcode: 4284VE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: EMDR Rijswijk, Hypnotherapeut opleiding, John Portielje therapiepraktijk, Hypnotherapie Practitioner, Opleiding hypnose coach
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LDM. Designs and Workshops LDM. Designs and Workshops 54 km Here you can keep up to date with our 3D printing workshops (Makerbot Replicator 2 an...
Recensies
Allround Master Hypnotherapeut en EMDR Practitioner opleidingeb bij Koos gevolgd. Was fantastische en leerzame tijd! Hij weet waar die het over heeft en vertelt het met een vleugje humor zodat het altijd leuk lessen daar is. Een aanrader!
Dankzij de training bij Koos ben ik uiteindelijk het coachingsvak ingegaan en ben ik voor mezelf begonnen. Hij heeft aan de basis gestaan van mijn succes en daar ben ik hem en zijn trainers dankbaar voor. Zijn positieve instelling en eerlijke feedback maken de AMH een super training.
Koos geeft onderhoudend en boeiend les. De cursus EMDR die ik bij hem gevolgd heb is een aanrader als je van plan bent dit te gaan doen.
Heel fijn en gastvrij instituut, Vakkundige trainers mooie diverse opleidingen en cursussen! Mooie locatie en genoeg gratis parkeergelegenheid in de buurt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid