facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Take a Walk Huissen

Info

Take a Walk Huissen is 1 uur bewegen in de buitenlucht. Als leefstijlcoach hoor ik vaak dat beweging lastig is. Vaak wordt bewegen gezien als iets groots, dat moet en zwaar moet zijn. Take a Walk Huissen laat zien dat bewegen ook gewoon leuk kan zijn!

Adres:
Telefoonnummer: +31611818482
Stad: Huissen



op zoek naar gerelateerd: Stadswandeling Huissen, Wandelroute Angeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PAHU voetbaltoernooi PAHU voetbaltoernooi 748 meter Een voetbaltoernooi voor de lagere senioren elftallen met aansluitend een gezellige f...
Recensies
Top tent. Bij een feestje thuis laten we Theo en Petra ook de catering verzorgen. Mooie opgemaakte salades ......beenham ,saté, noem maar op..... allemaal tiptop in orde. En dat voor een prima prijs. Echt fantastische mensen.
Geweldige friet, perfect gebakken! Net als de oversized schnitzel!!
Super nette zaak vriendelijke mensen super geholpen en het eten is hier heerlijk! Ga zo door
Een grote telefonische bestelling gedaan. Netjes telefonisch te woord gestaan en het eten was klaar op afgesproken tijdstip. We hebben heerlijk gegeten.
Lekker en zeer goede personeelEten: 4/5
Ik had een grote friet stoofvlees besteld, de friet was niet krokant en er zat voornamelijk stoofvlees saus op en bijna geen stoofvlees. Teleurstellend!
Besteld via thuisbezorg. I.p.v. van 25 min duurde dit al bijna een uur! Het eten was daarentegen ook niet te eten. De kapsalon smaakt naar vieze handcreme dus niet bestellen.
Hier bij de plaza het zand huissen kan je lekker eten ik eet daar frietje speciaal en cola Light, ik heb ook 1 paar sokken gekregen omdat ik een vaste klant ben van hun. Debby
Aantal keren laten bezorgen. Erg vriendelijke meneer, goeie prijsverhouding met hetgeen je besteld. Zit zelfs bestek bij, dit vonden we erg grappig Echt een aanrader!!
Heel gezellig om te eten, kwaliteit is erg goed en ze zijn er weg klant vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid