facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Take a Burger

Take a Burger

Info

Vanaf 7:00 hebben wij al vers belegde broodjes en vanaf 11:00 hebben wij al verse hamburgers.



"De lekkerste burgers en snacks vind je bij Take A Burger."
Adres: stationsweg 4, 4141 HB Leerdam
Telefoonnummer: 0345508903
Stad: Leerdam
Route: stationsweg 4
Postcode: 4141 HB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 11:00 - 22:30
Zondag: 11:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Hamburgerzaak Uden, Thuisbezorgd Uden, Hamburger Take away, Didim Leerdam, Take A burger uden telefoonnummer, Thuisbezorgd Leerdam
Recensies
Take a Burger Culemborg Vriendelijke service bij aflevering. Hamburgers waren super netjes verpakt, vers en lekker! Lekkere friet ook!!
Mooi ingericht, lekkere burgers voor de prijs, en lekkere koude dranken. Perfect om snel te eten
Het eten was er snel , prijs kwaliteit is zeer slecht. Hadden voor 22 euro besteld. De grote friet bleek een armzalig bakje franse frites te zijn en niet eens warm. Ook was de ontvangen burger koud. Zal hier nooit meer een bestelling plaatsen, zonde van mijn verdiende centen!
Eten besteld zou een half uur duren en het duurde een uur. Bij aankomst is de saus vergeten wat weer 50cent extra voor hun inde zak is plus nog koude friet ook.
Super lekker echt een aanrader mits je van burgers houdt. Vegetarische menuopties: Ik jeb niet vegetarisch gegeten maar volgens mij zijn die opties er wel. Kindvriendelijkheid: Ze hebben ook kindermenu's Parkeren: Veel ruimte om te parkeren. Rolstoeltoegankelijkheid: Het is gewoon toegankelijk voor iedereen geen trappen enzo. Speciale dieetwensen: Vegetarisch is beschikbaar en je kan je wensen altijd bespreken aan de kassa zeer vriendelijk.
Was lekker eten zaten alleen meerdere haren in
Wij hebben hier besteld en tot 3x toe een halve bestelling ontvangen. Toen ik terug belde werd ik niet serieus genomen en dacht meneer dat ik loog. Voor ons geen take a burger meer!
Moest de trein pakken, had geen mondkapje dus ik liep netjes binnen bij Take a burger Leerdam en vroeg netjes of ze een extra mondkap voor mij hebben. Een medewerkster zei “1 euro” tegen mij, ik dacht dat het een grapje was dus ik lachte. Een doos met 50 mondkappen kost €2,30. Blijkbaar moest ik echt 1 euro betalen voor 1 singel mondkap. Ik vroeg “1 mondkap voor 1 euro?” De medewerkster zei “ja ik heb ze zelf niet besteld”. Vies behandeld. Oplichting met mondkapjes tegenwoordig.
Vriendelijk personeel. Snelle service. Lekker. Maar ook dat wordt steeds duurder. Maar ze moeten ook kunnen blijven bestaan.
Heb hier besteld, het eten was prima. De hygiëne van de tent en de verzorging is erg matig en de klantenservice is ook echt vreselijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid