facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tajine Marokkaans Restaurant

Tajine Marokkaans Restaurant
Adres: Kamp 43-02 , Lelystad 8225 HS, NL
Telefoonnummer: 06 48068742
Stad: Lelystad
Route: Kamp 43-02
Postcode: 8225 HS


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-20:30
Woensdag: 12:00-20:30
Donderdag: 12:00-20:30
Vrijdag: 12:00-20:30
Zaterdag: 12:00-20:30


op zoek naar gerelateerd: tajine marokkaans restaurant lelystad, marokkaanse high tea, tajine marokkaans restaurant high tea, restaurant tajine, marokkaans restaurant almere, kamp 4302 lelystad, marokkaans restaurant amsterdam, high tea lelystad
Recensies
Wij hebben vanmiddag een high tea genuttigd via Vakantie veilingen. Ik belde om te zeggen dat wij later kwamen maar had geen gehoor. Werd even later netjes teruggebeld. Bij aankomst stond een deel van de high tea al klaar en binnen de kortste keren was de tafel gevuld. We hebben genoten op het schattige terrasje tegenover het water. Via Google maps is het restaurantje snel te vinden. Wij vonden het heel leuk. Vriendelijke man hielp ons. Fijne tent voor het gewone volk die eens wat anders wil eten. Erg leuk! En zeker een aanrader.
Zeer slecht als je bestelling wilt laten bezorgen! Reken op 2 uurtjes later dan de afgesproken tijd! Een paar keer zelfde problemen gehad en ik ben op dit moment op mijn weer bestelling aan het wachten. Het is nu ook de laatste keer dat ik ooit hier iets bestel!
De bezorging is zo slecht. Om 15.30 uur besteld en om 17.30 uur gebeld waar het bleef, want het zou om 17.00 uur komen. Het antwoord: ik zie nu pas uw bestelling. Dus... een uur te laat
Had zelf meer verwacht van de high tea die ze via vakantieveilingen aanboden, maar wellicht had ik te hoge verwachtingen. Wel een leuke sfeer.
Heerlijk traditioneel Marokaans gegeten! Fijn dat alles in eigen Taijne wordt klaar gemaakt. Aanrader voor wie de Marokaanse keuken wil leren kennen. En oh... er wordt geen alcohol geserveerd, dus ook niets in de gerechten en dat is fijn!
De high tea was heel verrassend en lekker. Het was ruim voorzien van verschillende hapjes en mint thee en jus d'orange.
Helemaal toppie daar. Echt een aanrader om daar high tea te doen of gewoon wat te eten
Een eenvoudig Marokkaans restaurant. Het eten was erg lekker en de bediening heel vriendelijk. Een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Heerlijke high-tea. Lekkere koekjes, munt thee en ander lekkers. Aardige eigenaar.
Gisteren via social deal 4x 3-gangenmenu laten bezorgen. Het plaatsen van de reservering verliep al niet makkelijk, ik moest tot 3x toe bellen om onze wensen door te geven, er was een minimale keus van 2 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en bij het nagerecht werd geen keus geboden, allemaal onder het mom van corona... Smaak was matig. Niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid