facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taj Mahal Bussum

Info

In the centre of the Gooi you will find the traditional Indian speciality restaurant TAJ MAHAL.

Geschiedenis

As you enter you will immediately take in the Indian atmosphere the restaurant is so well known for.

On December 17th 1990 TAJ MAHAL opened its doors at Herenstaat 1 in Bussum under the inspirational management of Ashique Baig.
He quickly settled in the Gooi area and the restaurant prospered as it built up a very loyal clientèle.
Over the following years three of Ashique’s younger siblings started working at the restaurant.
After Ashique passed away in December 2004, the family decided to continue the business. To this day they are still running the restaurant, serving some of the finest dishes the Indian kitchen has to offer, in a traditional ambiance.

Many of these dishes are prepared in a traditional Tandoori oven.
This charcoal heated oven brings a very characteristic flavour to the food.
Coupled with a vast array of herbs and spices the chef has the possibility to serve the customers with a wide range of Indian dishes and specialities.
The love for these dishes has been with the family since their childhood.

The family’s fine taste and professionalism have made it possible for you to enjoy the authentic Indian kitchen at restaurant TAJ MAHAL in Bussum for over 20 years now.

We would like to welcome you to our restaurant!

Adres: Herenstraat 1, 1404 HA Bussum
Telefoonnummer: 035 - 69 377 97
Stad: Bussum
Route: Herenstraat 1
Postcode: 1404 HA


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00

Recensies
Voor het eerst hier besteld en laten bezorgen. Helaas niet voor herhaling vatbaar. Kindermenu was ronduit slecht. Oude sla samen met kip en kleffe patat in een afgesloten bamibak. Toetje ontbrak. Overige gerechten op zich redelijk van smaak maar erg weinig ingrediënten groenten e.d. Ook zat er iets hards in de rijst wat er niet in hoort. Menukaart is ook niet erg duidelijk in de beschrijvingen. Niet echt waar voor je geld.
Jammer, samoa's waren echt droog en het sausje wat erbij kwam was niet lekker. Jammer genoeg was de naan Keema ook niet vers en droog, viel van ellende uit elkaar. Jammer, goed Indiaas eten maakt me zo gelukkig, helaas heb ik dit zo weg gegooid.Eten: 1/5
Komen er al jaren. Altijd vriendelijk ontvangen en van constante goede kwaliteit en smaakvol eten. Echt wel een aanrader om Indiaas te eten.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten en de bediening was top. Beste indiaas waar ik ooit ben geweest en geloof mij dat zijn er veel.
Als kind altijd langs gefietst, nu met collega eindelijk eens tot er te gaan eten. Lekker eten. Aanrader. Had ik eerder moeten doen.Eten: 5/5
Aangezien ons vaste Indiase restaurant Diwaly Palace gesloten was, hebben we Taj Mahal uitgeprobeerd. Het heeft een nieuw record opgeleverd. Nooit eerder hebben we voor 43 euro aan eten sneller weggegooid dan nu. De paneer als hoofdgerecht, waar fors meer voor betaald moet worden dan het voorgerecht, bestaat uit een bakje diepvries spinazie met vier hele stukjes kaas. Het geheel, al dan niet met groenten was compleet smakeloos. Eet met een blinddoek op en je hebt geen idee wat je eet en dat voor een keuken met zoveel authentieke kruiden en smaken. De chicken Karahi was een soort waterige lasagnasaus en zelfs de naan, was afgemaakt met een soort van tomatenpuree. Dat keek dus meer op een pizza margherita dan op de klassieke naan. Een dure les en nog steeds honger. Volgende keer weer heel snel naar de concurrent. Ga daar eens proeven hoe het zou moeten is de geheel gratis tip van de dag.
Errug lekker! En vriendelijke mensen. Een paar keer gegeten en gisteren besteld. We hadden Butter Paneer en Saag paneer als hoofdgerecht besteld, was lekker gekruid maar niet te pittig ik eet amper pittig. Flinke porties als we afhalen en er een net bordje van eten houden we genoeg over voor lunch de dag erna :. Raita was erg zoet naar onze smaak, maar ik weet niet hoe authentieke raita smaakt, wij houden van wat zuurder. Het bijgerecht met champignons dat erbij geleverd was smaakte echt goddelijk!
Met de kerst hier besteld. Wel eens chicken massala gegeten als een kant en klaar maaltijd. Maar als je het hier besteld, is het een heerlijke smaaksensatie. Wat hebben wij genoten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Superlekker gegeten met het gezin! Lekkere naan brood gekregen, wat goed in de smaak viel bij iedereen naast de butter chicken met hele malse kip :. Je kunt ook echt zien dat de gastheer hard werkt en ervoor zorgt dat elke klant de juiste hoeveelheid aandacht krijgt !!
Voor de 2e keer in 2 weken eten laten komen. Het eten is smaakvol echt lekker. Jammer dat de eerste keer de bestelling niet compleet was en nageleverd moest worden en ipv een bakje salade een extra bakje saus. Afgelopen woensdag was echt een teleurstelling. Op het nan brood zat een zwarte haar, en in een gerecht een stuk kunstof van 1 bij 3cm. Denk dat Taj Mahal iets meer aandacht aan de bestelling moet geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid