facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tailor's Grooming Benelux

Tailor's Grooming Benelux

Info

TAILOR’S Grooming Benelux staat voor echt vakmanschap, gecombineerd met passie, innovatie en de hoogste kwaliteit. TAILOR’S Grooming: made for real men!

Adres: De Groote Heeze 27, 6598AV Heijen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031-(0)485 521333
Stad: Heijen
Route: De Groote Heeze 27
Postcode: 6598AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trinity Haircare Benelux Trinity Haircare Benelux 0 meter Wij werken al een aantal jaren met Trinity Haircare Geweldige producten, uitgebreid a...
Recensies
Ik werk sinds een aantal jaren met Trinity. Wat een mooi merk.producten zijn fantastisch.Het team van Trinity is heel fijn om mee samen te werken,staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Ben heel blij met onze samen werking. Hoop dat we nog lang mogen samen werken.!
Wij werken al een aantal jaren met Trinity Haircare Geweldige producten, uitgebreid assortiment voor elke soort klant. De ondersteuning vanuit Trinity is echt top. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.
Trinity Haircare is een bedrijf die werken in belang van de klant. Top producten en prachtige verf. Zonder problemen hebben wij kunnen overstappen, tevreden klanten en prachtige resultaten. Daarbij een snelle levering, goede communicatie en wil altijd blijven ontwikkelen op de juiste fronten.
Ik werk nu een jaar met Trinity Haircare Nederland ben zeer tevreden met de kleuringen. De verzorgingslijn/stylingslijn is heel uitgebreid, heeft heerlijke producten om mee te werken met een mooi resultaat. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Top service!
Werk al een tijdje met Trinity en ben zeer tevreden. Ik heb met verschillende merken gewerkt die voor de consument op internet verkrijgbaar zijn. Trinity is een bedrijf dat daar niet aan mee doet. Exclusief, betrouwbaar, betaalbaar, hulpzaam. Ga zo door! Een aanrader voor collega’s kappers
Word altijd erg goed geholpen. Snelle levering van producten. En met marketing technisch vragen acties opzetten bijvoorbeeld word ik ook altijd erg goed geholpen. Producten zijn erg fijn. En doen wat ze moeten doen. De Trainingen die aangeboden worden zijn ook erg leuk om te volgen. Wat ik zelf erg prettig vind is dat deze producten niet bij andere groothandels of via internet te verkrijgen zijn.
Ik werk nu voor het 3de jaar met Producten van Trinity, en ik ben zeer tevreden, ook mijn klanten merken het verschil aan de kwaliteit van hun haar . Ook de service is geweldig.
Wij werken al jaren met de producten van trinity, heel fijn merk. Fijn bedrijf om mee samen te werken en ook onze klanten zijn erg enthousiast. Professionele producten voor een vriendelijke prijs
Ik werk nu al een aantal jaren met Trinity. De kleuringen van hun zijn super. Mooie diepe kleuringen en blijven goed zitten. Ook de styling en verzorgings producten zijn top. Ze krijgen van mij 5 sterren en een dikke
Ik mag al 3 jaar samen werken met het fijne merk Trinity Haircare ik ben heel blij met de kleuringen en de vernieuwde stylingsproducten zijn zeker fijn om creatief mee bezig te zijn, de trainingen zijn super om te volgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid