facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TaikenSushi

TaikenSushi

Info

Voor een unieke sushi beleving in Noord Nederland bent u van harte welkom bij Taiken Omakase Sushi Bar in Rolde. In een authentieke en unieke Japanse setting, serveren wij sushi en andere gerechten vanuit de Omakase traditie.

Adres:
Telefoonnummer: +31592203891
Stad: Rolde



op zoek naar gerelateerd: Afhalen Rolde, Beste Sushi Assen, Rolde restaurant, Lunchen in Rolde, Fuji Sushi, Paasbrunch Rolde, Sushi aanbieding Assen, Sushi Nooitgedacht
Recensies
In januari een sushi arrangement afgehaald en zeer enthousiast. Met liefde klaargemaakt, kakelvers, smaakvol en gevarieerd. We komen snel weer!
Na een lange wandeling in Drenthe heerlijk bij Taiken gegeten. De kok had ons verrast met mooie gerechten. Vis was vers, de sushi mooi van smaak. Vanuit ons plek kon je alles zien wat er klaar gemaakt wordt. Heel leuk omdat zo mee te maken. Een leuke afsluiter van onze vakantie.
Uniek concept in Nederland, ideaal te combineren tijdens ons vakantie in Drenthe. Alles was vers en zeker lekker.
Heerlijke sushi gegeten. Alle producten waren vers en op de plek werd de sushi bereid. Een avondvullend programma dat zeker op een herhaling kan rekenen. Een aanrader.
Waren al twee maal voorbij gelopen, ook binnen niet duidelijk, eenmaal binnen kom je in gedeelten van een Japans sushi bar met mooie materialen. Witte wijn stond niet koud, moest in ijsemmer koud worden, goed gegeten, vriendelijk kok maar mist wel snelheid en finesse, komt waarschijnlijk door mijn achtergrond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid